– Vi må sette oss ned og finne ut hva som har skjedd

Liverpools administrerende direktør uttaler seg om det forsinkede Anfield-prosjektet.

Gjennom sommeren har det gått rykter om at utbyggingen av Anfield Road Stand ikke går helt etter planen, og mot slutten av juli kom Liverpool FC med bekreftelsen på at prosjektet er forsinket. 

Den opprinnelige planen var at den nye tribuneseksjonen skulle stå helt klar til sesongens første hjemmekamp mot Bournemouth 19. august, men nå må vi trolig vente til oktober før prosjektet er helt ferdigstilt. 

– Vi må sette oss ned og finne ut hva som har skjedd, sier Liverpools administrerende direktør Billy Hogan på spørsmål om hva som har gått galt i et intervju med The Athletic

Arbeidet på Anfield blir ikke ferdig til Bournemouth-kampen, Liverpool starter sesongen med redusert kapasitet

Utsettelse i byggearbeidet: Arbeidet på Anfield blir ikke ferdig til Bournemouth-kampen, Liverpool starter sesongen med redusert kapasitet

Ferdigstilles ikke før i løpet av oktober 2023.

Nyheter 26.jul 12:07
Neste sesong blir det «Safe Standing» og flere ståplasser på Anfield

Neste sesong blir det «Safe Standing» og flere ståplasser på Anfield

Liverpool vil søke om «Safe Standing»-lisens etter vellykket test.

Nyheter 30.jun 15:38

Prosjektet til 80 millioner pund skal sørge for at det blir 7000 nye seter på Anfield, som dermed vil ha en kapasitet på 61.000 tilskuere. Men det må vi vente litt på. Ettersom prosjektet er forsinket vil sesongen starte med en kapasitet på 51.000, der kun nedre del av Anfield Road Stand vil være åpen. Deretter blir det en gradvis åpning frem til oktober.

Alltid en fare for utsettelse

Hogan peker på at prosjektet ble startet i pandemien, og at det alltid ville være usikkerhet knyttet til fremdriften, spesielt med tanke på materialer og ressurser.

– Alle som har vært med på slike byggeprosjekter vet at mye kan skje. Vi jobber med Buckingham Group og byrådet i Liverpool for å sørge for at tribunen åpnes gradvis og på riktig måte. Det blir liknende av hvordan Main Stand åpnet gradvis i 2016. Den sesongen åpnet vi med tre bortekamper, men det har vi ikke trengt å gjøre nå. 

– Vi hadde håpet å være klare til fullstendig åpning til Bournemouth-kampen, men det er et komplisert prosjekt. Planen nå er åpning i oktober. Det at vi er såpass nære åpning er positivt, sier Hogan. 

Amerikaneren ser frem til å se nye Anfield Road Stand fylles opp. 

– Alle vil nok være enige i at nye Main Stand bidro til atmosfæren, og dette er et liknende design. Jeg synes det er veldig gledelig at vi får plass til 7000 ekstra supportere på Anfield. Det er neste steg i utviklingen av Anfield, og atmosfæren kommer til å bli utrolig.

Chelsea har lagt inn bud på Romeo Lavia

Bekreftes fra flere hold:Chelsea har lagt inn bud på Romeo Lavia

Liverpool får kamp om Southamptons midtbanejuvel.

Nyheter 09.aug 23:49
– Noen ganger tenkte jeg: «Hvorfor gjør jeg dette?»

Szoboszlai om farens innflytelse, tøffe perioder og Gerrard-tatoveringen:– Noen ganger tenkte jeg: «Hvorfor gjør jeg dette?»

Dominik Szoboszlai er evig takknemlig for farens bidrag i barndommen og ungdomsårene.

Nyheter 09.aug 23:10