Tre mål, strafferedning, og et rødt kort da Clark og U21-gutta møtte Monaco

De unge røde startet Premier League International Cup onsdag kveld.

Liverpool U21 - Monaco II 1-2 (0-1)

Tre kvarter før Liverpools førstelag sparket i gang ligacupkampen mot Leicester, var Barry Lewtas menn i aksjon i deres første oppgjør i Premier League International Cup denne sesongen.

Bobby Clark, som mange kanskje forventet ville spille en rolle på Anfield i går kveld, startet for U21, og var lagets kaptein mot Monacos andrelag.

Tre mål, strafferedning og et rødt kort ble servert på gressmatten på akademiet.

En åpen kamp

Begge lagene startet kampen med flere muligheter og kunne fint scoret mål i åpningsminuttene. Det første målet kom likevel ikke før helt på tampen av førsteomgangen, da bortelaget gikk opp i 1-0.

Like etter hvilen, i en svært god Liverpool-periode, gikk franskmennene opp i en 2-0 ledelse, og alt håpet virket tapt for Lewtas gutter.

U18-målmaskinen Jayden Danns ble sendt på banen etter timen spilt, og i det 82. minutt, etter flere røde sjanser, var endelig reduseringen et faktum.

Spissen prøvde først et skudd, men det ble avverget. Clark var på plass for å sette andreballen i nettmaskene, men 19-åringen sendte ballen i tverliggeren. Til slutt endte ballen endelig i mål fra Danns, på det tredje forsøket i et bra angrep.

I FORM: Jayden Danns scoret Liverpools eneste mål mot Monaco onsdag kveld.

Hjemmelaget fortsatte å presse for en utligning, men langt inne på overtiden kontret Monaco, og Lucas Pitt felte Bechir Yacoub inne i Liverpools boks. 16-åringen ble sendt i dusjen med sitt andre gule kort, men en flott strafferedning fra Viteszlav Jaros gjorde at kampen til slutt endte med et 1-2 tap.

16 år gamle Trey Nyoni, som har vært i fyr og flamme for U18-laget etter overgangen fra Leicester, fikk ti minutter på tampen av oppgjøret.

Slik startet Liverpool U21:

Viteszlav Jaros - Lucas Pitt, Terence Miles, Amara Nallo, Josh Davidson - James McConnell, Trent Kone-Doherty (Jayden Danns 62), Tommy Pilling (Trey Nyoni 89) - Mateusz Musialowski, Bobby Clark, Lewis Koumas (Paul Glatzel 77).

I løpet av høsten venter også Benfica B, Jong Feyenoord og Athletic Bilbao B for U21-gutta. Av åtte lag i gruppespillet er det bare de to beste som går direkte videre til sluttspillet.