De utlånte:Carvalho tilbake i varmen hos RB Leipzig – Morton fortsetter å imponere i Hull

Sterke seiere, knusende tap og cup-exit for Liverpools utlånsspillere denne helgen.

Liverpool har 17 spillere på utlån denne høsten, og i helgen var flere av dem i aksjon for sine respektive lag.

Tyler Morton var svært delaktig i Hulls sterke 3-1 seier borte mot Stoke søndag. 21-åringen spilte hele kampen, og leverte en ny målgivende pasning på bortelagets tredje scoring. Det er hans andre på tre kamper. Hull er oppe på en fjerdeplass etter helgens resultater, seks poeng bak Ipswich på direkte opprykk.

Calvin Ramsay er fremdeles skadet og har til gode å debutere i Championship. Skotten var ikke i kamptroppen da Preston spilte 1-1 mot Rotherham.

I League One sliter James Balagizi med spilletiden i Wigan. Midtbanespilleren var ikke i kamptroppen da de tapte 1-4 mot Bristol Rovers på lørdag.

Adam Lewis spilte 90 minutter i et stygt 1-4 tap hjemme mot Bradford, mens keeper Harvey Davies og Crewe vant 2-1 over Colchester i samme divisjon. Sistnevnte ligger på playoff-plass i League Two. Luca Stephenson (Barrow) og James Norris (Tranmere) var ikke troppen til sine lag.

Luke Hewitson og Stalybridge spilte FA Trophy denne helgen. Liverpools utlånsspiller stod i buret gjennom hele kampen, som endte med straffesparkkonkurranse. Keeperen klarte ikke å redde Avro FCs fire forsøk, og det endte til slutt med en exit fra cupen.

NY MÅLGIVENDE: Tyler Morton (t.h.) har fått en veldig god start på Hull-utlånet.

På banen for RB Leipzig

Owen Beck fortsetter å få tillit på venstrebacken til Dundee FC, og i helgen spilte han samtlige minutter i 2-2 kampen mot Kilmarnock. 21-åringens lag står med seks poeng på seks kamper i Premiership.

Rhys Williams er tilbake fra skade, og satt på benken mot Eintracht Frankfurt i Europa League, men i ligakampen mot Ross County var han utelatt fra troppen. Rødtrøyene vant 4-0. Nathan Phillips er fremdeles på skadebenken til Brendan Rodgers Celtic-lag.

Fabio Carvalho har slitt med spilletiden i RB Leipzig i starten av sesongen, men i helgen fikk han 70 minutter på gressmatten i 1-0 seieren over Mönchengladbach. Marco Roses mannskap scoret etter portugiseren hadde forlatt banen, men det er positivt at han endelig får sjansen igjen.

Mainz henviste Sepp van den Berg til benken mot Augsburg, og tapte 1-2. Nederlenderen kom på banen midtveis i andre omgang, men klarte ikke å påvirke kampen mot et 10-mannssterk Augsburg-lag. Baklengsmålene kom da midtstopperen satt på benken.

Dominic Corness spilte 14 minutter som innbytter da Yverdon tok en knallsterk 3-2 seier over Basel i Sveits. Engelskmannen var på banen da Yverdon scoret sitt tredje mål.

Anderson Arroyo (FC Andorra) og Jakub Ojrzynski (Den Bosch) ble sittende på benken for sine respektive lag. Billy Koumetio sonet karantene etter det røde kortet forrige helg.