– Det var en veldig enkel avgjørelse

Kostas Tsimikas har signert en ny kontrakt med Liverpool.

Mandag signerte Kostas Tsimikas en ny og forbedret kontrakt med Liverpool, som binder ham til klubben frem til sommeren 2027.

Grekeren må finne seg i å være andrevalg på venstrebacken, men trengte ikke lang betenkningstid da tilbudet om en ny avtale kom.

– Ja, det var en veldig, veldig lett avgjørelse. Når begge parter ønsker det, både meg og laget, så blir ting mye, mye enklere. Jeg har helt siden starten ønsket å bli her, og elsker alt her: menneskene, hver eneste dag jeg ser treningsfeltet så blir jeg glad, og spillerne, støtteapparatet, alle. Selv været trives jeg bedre med. Som jeg sa, er jeg veldig, veldig glad, sier han til Liverpoolfc.com

Føler seg verdsatt

Tsimikas er nå 27 år gammel, og vil være 31 år når denne avtalen hans utløper.

– Dette er riktig klubb, for de har troen på meg. Jeg gir alltid alt det jeg har når eg spiller for laget. Jeg prøver å hjelpe alle når jeg spiller, og selv når jeg ikke spiller så føler jeg meg viktig for spillerne og for humøret i gruppen, sier han.

– Jeg er veldig glad for å være her, og for meg føles dette som riktig steg at jeg skriver under på en lengre kontrakt og blir her.

Han har nå vært Liverpool-spiller i tre år etter overgangen fra Olympiakos i 2020.

– Alt gjør denne klubben så spesiell, og spesielt da vi for to år siden vant cupene og hadde paraden. Alle på laget var misfornøyd på grunn av Champions League-finalen som vi tapte og at vi ble nummer to i ligaen, men for supporterne kunne vi se hvor glade det var på paraden sammen med oss da vi feiret, og det var en ekstra motivasjon til å glemme de dumme tingene.

Tsimikas har spilt 63 kamper for de røde så langt. Høydepunktet kom da han satte det avgjørende straffesparket i FA-cupfinalen mot Chelsea.

Tsimikas har signert kontrakten

Tsimikas har signert kontrakten

Kostas Tsimikas har skrevet under på en ny avtale.

Dette skjedde for første gang på 83 kamper

Dette skjedde for første gang på 83 kamper

«Hadde det vært Salah ville det vært straffe…» skriver supportere av motstanderlag på sosiale media. Vel…

Innsikt 25.sep 21:51