Tsimikas har signert kontrakten

Kostas Tsimikas har skrevet under på en ny avtale.

Kostas Tsimikas har i dag signert en ny langtidskontrakt med Liverpool FC:

Det melder klubben i en pressemelding.

Venstrebacken ble hentet fra Olympiakos i august 2020, og hans tidligere avtale gikk ut sommeren 2025. Uten at klubben bekrefter detaljene, skal det være en forlengelse på to år, til 2027.

– Jeg er veldig fornøyd

Hovedpersonen selv var veldig fornøyd etter å ha signert den nye kontrakten. Vi er ikke kjent med hvor mye den greske backen får i uken, men etter tre år i klubben vil han trolig gå bra opp i lønn etter avtalen han signerte da han kom fra Olympiakos.

– Jeg er veldig glad for å være her og forlenge kontrakten min. Jeg føler at alt jeg har ofret og all jobben jeg har lagt ned belønner seg, sier han til klubbens offisielle nettsider.

– Dette gjør meg fullt motivert for resten. Som jeg har sagt i mange, mange intervjuer, så er dette et lag som har mye og mange ting vi kan få til sammen, og jeg har hele tiden ønsket å være del av det.

Tsimikas har spilt 63 kamper og har 12 målgivende for de røde så langt, og spiller i en posisjon der han må vente tålmodig på sjansen sin siden han konkurrerer med Andy Robertson.

27-åringens mål for fremtiden er klare:

– Mer suksess, mer arbeid og flere troféer. For meg er det viktigst at vi vinner troféer, og å forplikte i enhver situasjon for å kunne være del av dette. Jeg mener dette laget har et veldig stort potensial til å vinne flere troféer, og det skal vi gå for. Alle er 100 prosent med og fokusert på den neste kampen, og alle er klare for å få til store ting i fremtiden, sier han videre.

Trent veldig nær å bli helt frisk igjen – og Gomez fortjener sin hyllest

Trent veldig nær å bli helt frisk igjen – og Gomez fortjener sin hyllest

Dette kan ha vært Joe Gomez’ siste Premier League-start på en stund. Det føles som et riktig tidspunkt for å anerkjenne hvor viktig han har vært i sesonginnledningen.

Kommentar 25.sep 14:07
«Det nye midtbaneparet har endret hele laget og gjør dette Liverpool-laget like dominerende som Klopps tidligere utgaver»

Dette skriver avisene etter West Ham-seieren:«Det nye midtbaneparet har endret hele laget og gjør dette Liverpool-laget like dominerende som Klopps tidligere utgaver»

Mye handler om Darwin Nunez etter West Ham-kampen, men nysigneringene på midtbanen høster også ros. Dette skriver avisene etter 3-1 seieren.

Innsikt 25.sep 12:08