Fluminense-presidenten bekrefter at Liverpool prøvde seg på André i sommer

Det går mot en januarovergang for 22-åringen.

Liverpools interesse for Fluminenses midtbanespiller Andrè var en dårlig skjult sannhet motslutten av sommerens overgangsvindu.

Den 21. august meldte The Athletic-journalist James Pearce on at de røde hadde vært i kontakt med den brasilianske klubben, men uten hell.

Ifølge ESPN Brazil lå budet på i overkant av 25 millioner pund, en sum Fluminense avslo kontant.

Onsdag kveld avslørte Fluminense-president Mario Bittencourt at han hadde vært i kontakt med Liverpool denne sommeren.

– Den administrerende direktøren i Liverpool (Billy Hogan) kontaktet med direkte, og jeg svarte ham: «Min venn, jeg selger ikke en spiller nå, det skjer ikke. Hvis du ønsker å kjøpe nå, for å få tak i ham i januar, kan vi begynne å snakke. Du kan vente til desember også, da kan vi også snakke», sa Bittencourt til den brasilianske avisen Esporte News Mundo.

VILLE IKKE SELGE: Mario Bittencourt (t.v.) før Copa Libertadores-kampen mot Argentinos Juniors.

VILLE IKKE SELGE: Mario Bittencourt (t.v.) før Copa Libertadores-kampen mot Argentinos Juniors.

Det er litt overraskende, da mange forventet kanskje at sportsdirektør Jörg Schmadtke skulle seg av en slik jobb. Det er likevel sannsynlig at tyskeren har vært en del av planene før Liverpool tok kontakt.

I etterkant av Fluminenses tilbakemelding valgte Klopp og co å hente Wataru Endo fra Stuttgart og Ryan Gravenberch fra Bayern München.

– Vi mottok ingen konkrede bud, bare henvendelser. Han ble verdsatt til €30 millioner. Vi valgte å ikke selge ham for å benytte ham i utslagsspillet i Libertadores. Dette var en beslutning basert på sportslige resultater, fortsatte Bittencourt.

Fluminense har siden tatt seg videre til semifinalen i Copa Libertadores, en turnering klubben aldri har vunnet. Nærmest var de i 2008 da det endte med finaletap.

Mye tyder på at Andre vil være tilgjengelig for europeiske klubber i januar, så gjenstår det å se om Liverpool igjen vil prøve seg på 22-åringen.

Liverpool har vært i kontakt med Fluminense om André

Liverpool har vært i kontakt med Fluminense om André

Fluminense vil ikke slippe spilleren før i januarvinduet.

Påstår at Saudi-Arabia har gitt opp – for denne gang

Påstår at Saudi-Arabia har gitt opp – for denne gang

Alt tyder på at Mohamed Salah blir værende i Liverpool FC, og at Al-Ittihad har gitt opp for nå.