Liverpool har vært i kontakt med Fluminense om André

Fluminense vil ikke slippe spilleren før i januarvinduet.

Et navn vi har sett mye nevnt på ryktebørsen og i sosiale media den siste måneden er André Trindade da Costa Neto. André er 22 år gammel og spiller sentralt på midtbanen for Fluminense.

I juni fikk han debuten sin for det brasilianske landslaget, og har vært med i de to siste landslagstroppene.

Han er nå inne i sin fjerde sesong for Fluminense, og har nå spilt 148 kamper for klubben. Klubben er nummer tre i Série A, men henger fortsatt med i Copa Libertadores, der de for to uker siden slo ut Alexis Mac Allisters tidligere klubb Argentinos Juniors i åttendedelsfinalen.

Har vært i kontakt

Rapportene om André og Liverpool har så langt vært ganske vage, men James Pearce i The Athletic meldte for noen dager siden at Liverpool hadde kontaktet Fluminense for å melde om sin interesse for midtbanespilleren. 

Meldingen fra den brasilianske klubben skal ha vært at de ønsker å beholde ham og ikke er villige til å slippe ham før overgangsvinduet åpner i januar.

En av hovedgrunnene til det er nok deltakelsen i Copa Libertadores, en turnering klubben fra Rio de Janeiro aldri har vunnet. De tapte finalen i 2008, og det er så nærme de har vært.

Fredag skal de spille kvartfinale mot Club Olimpia). Klubbene som nå er igjen er Boca Juniors og Racing Club (Argentina), Deportivo Pereira (Colombia), Bolivar (Bolivia), Club Olimpia (Paraguay) og Palmeiras, Internacional og Fluminense (Brasil). Semifinalene spilles i slutten av september og starten av oktober, med finale 4. november på Maracana, stadion der Fluminense spiller sine hjemmekamper.

Liverpool skal fortsatt være på jakt etter en midtbanespiller før overgangsvinduet stenger, men jakten på en «nummer 6» skal være over for denne gang. En spiller som Ryan Gravenberch fra Bayern München linkes fortsatt.

Tror det vil stå mellom Liverpool og United

Tror det vil stå mellom Liverpool og United

Ryktebørsen 21.aug 11:29
Hevder Liverpools jakt på defensive midtbanespillere er over

Hevder Liverpools jakt på defensive midtbanespillere er over

Wataru Endo blir den eneste «sekseren» Liverpool kjøper denne sommeren, ifølge James Pearce.