«Verdens beste reservekeeper» fikk endelig sjansen igjen etter et år med lite spilletid

Caoimhin Kelleher har ventet tålmodig, og mot LASK Linz fikk han muligheten til å vise seg frem.

Mange forventet at Caoimhin Kelleher ville forsvinne fra Anfield i sommer, med flere klubber interesserte i målvakten. 24-åringen ble imidlertid værende, til tross at at han vet godt hvor vanskelig det er å danke ut Alisson fra Liverpool-buret.

Forrige sesong stoppet antallet kamper på fire, men denne høsten kan det bli langt flere. I Europa League skal det spilles seks kamper, og de røde skal også delta i ligacupen.

– Det var veldig fint å få spilletid igjen, og forhåpentligvis får jeg flere muligheter i denne turneringen. Jeg har ikke spilt en offisiell kamp siden Southampton (serieavslutningen), og akkurat som utespillerne, føler man seg litt rusten, sa iren etter kampslutt.

LITE SPILLETID: Caoimhin Kelleher spilte bare fire kamper for Liverpool forrige sesong. Her fra FA-cup kampen mot Wolverhampton i januar.

LITE SPILLETID: Caoimhin Kelleher spilte bare fire kamper for Liverpool forrige sesong. Her fra FA-cup kampen mot Wolverhampton i januar.

I sin første kampo på nærmere fire måneder leverte 24-åringen flere flotte redninger. Det ble også et baklengsmål, men det var lite målvakten kunne gjøre med skuddet til Florian Flecker.

I pausen var ikke Kelleher spesielt redd for at laget hans ikke ville snu kampen.

– Vi har scoret veldig mange mål i de siste kampene. Vår offensive rekke er skremmende, og det er også mye dybde i den. Det er alltid spillere på benken som kan skape problemer (for motstanderen). Jeg er glad for at jeg bare møter dem på trening.

LASK Linz var farlig frempå ved et par anledninger før pause, og målvakten gjorde en flott redning på stillingen 0-1. Det var viktig, for med to baklengsmål kunne kampen sett helt annerledes ut.

– Vi spilte ikke en god første omgang, men Klopp sa at vi gjorde noe bra, og at vi bare måtte fortsette å prøve. Beskjeden var enkel: Vi spilte god fotball, men var nølende og slurvete. Det endret vi, og heldigvis scoret vi tre flotte mål, avslutter Kelleher.

Avslører hvilken rolle han ble tildelt av Klopp

Avslører hvilken rolle han ble tildelt av Klopp

En målgivende, tre poeng og 80 minutter i beina ble fasiten etter Gravenberchs første kamp fra start.

Hva må Klopp gjøre for at Liverpool skal løfte seg, uten å ligge under først?

Kampkommentar LASK - Liverpool: Hva må Klopp gjøre for at Liverpool skal løfte seg, uten å ligge under først?

De røde brukte rundt en time på å få frem den virkelige forskjellen i klasse og kvalitet, men topper nå gruppa.

Kommentar 21.sep 21:24