– Salah vil være en fantastisk tilvekst for hvilket som helst lag, men har ikke snakket med ham om Saudi-Arabia

Jordan Henderson fikk spørsmål om Mohamed Salah og interessen fra Saudi-Arabia.

Torsdag stenger overgangsvinduet i Saudi Pro League, og selv om Liverpool og Jürgen Klopp har vært klokkeklare, virker det som at det vil komme et siste bud fra Saudi-Arabia og Al-Ittihad for å teste om de kan få Mohamed Salah til klubben denne uken.

Det blir spekulert i bud på opp til 220 millioner pund, uten at noen av de journalistene vi har størst tiltro til har meldt akkurat det. Men interessen er der, og siden Saudi-Arabia er arrangører av VM for klubblag i desember, vil det være naturlig å tro at noe kan komme i løpet av kort tid.

De røde har allerede avslått et bud som kunne komme opp i 150 millioner pund.

– Fantastisk tilvekst for hvilket som helst lag

En som spiller i Saudi-Arabia, og i dag har snakket med engelsk presse for første gang siden han forlot kapteinsbindet på Anfield og dro til Al-Ettifaq, er Jordan Henderson. I intervju med The Athletic kom de inn på Salah.

– Jeg har ikke snakket med ham om situasjonen. Jeg har åpenbart snakket med ham litt de siste ukene, der han spurte om det gikk greit og hvordan jeg fant meg til rette, de vanlige tingene. Jeg har på en måte forlatt ham der, sier Henderson til The Athletic.

– Alle ringer og tekster ham om disse tinge, så jeg har latt ham være. Jeg vet ikke akkurat hva som foregår, men ser bare det som blir skrevet i media om de ulike budene som kommer og slike ting. Det blir interessant å se hva som skjer, for han er en utrolig spiller og en utrolig fyr, og uansett hva som skjer så vil han ha en stor innflytelse, enten det er i Liverpool, Saudi League eller hvor det er. Enten det er nå, i fremtiden eller når det skulle være. Han vil være en fantastisk tilvekst for hvilket som helst lag.

Salah skal ikke møte til Egypts første landskamp i kvalifiseringen til Afrikamesterskapet på fredag, og møter først til tirsdagens privatlandskamp mot Tunisia. Tirsdag ble han og familien avbildet i Legoland i Windsor, så han er fortsatt i Storbritannia.

– Jeg tror Klopp var fornøyd med hvordan det gikk, og at jeg forlot Liverpool

– Jeg tror Klopp var fornøyd med hvordan det gikk, og at jeg forlot Liverpool

Jordan Hendersons snakker om eierne, og at han tror klubben syntes det var greit at han dro.

Det hadde vært bedre om han bare sa at han reiste dit for pengene

Det hadde vært bedre om han bare sa at han reiste dit for pengene

Jordan Henderson har latt seg intervjue av The Athletic og resultatet er et pinlig selvmål.

Kommentar 05.sep 13:28