Har fått på plass ny entreprenør til å fullføre Anfield Road Stand

Klubben håper at øvre del av den nye tribunen kan tas i bruk til Merseyside-derbyet.

Liverpool FC har handlet raskt etter at Buckingham Group gikk konkurs. 500 mistet jobbene sine da nyheten overraskende kom om entreprenørens problemer i midten av august.

David Lynch skriver for thisisanfield.com at klubben nå bekrefter at Rayner Rowen Construction overtar arbeidet med å fullføre tribunen. Klubben har også gått ut med en pressemelding.

Liverpool har kun tatt i bruk nedre del av Anfield Road Stand i sesongens to hjemmekamper så langt mot Bournemouth og Aston Villa, og kapasiteten har vært på ca 50 000. Når tribunen er helt klar, vil Anfield ta 61 000.

Håper bruke den til derbyet

Lynch skriver at kun nedre del av Anfield Road Stand vil tas i bruk i de tre neste kampene, mot West Ham i ligaen, Leicester City i ligacupen og Royale Union Saint-Gilloise i Europa League.

Håpet er at den øvre delen av tribunen kan åpnes gradvis etter det – og neste hjemmekamp blir da Merseyside-derbyet mot Everton etter landslagspausen.

Flere av underleverandørene til Buckingham Group vil nå fortsette arbeidet under Rayner Rowen Construction. Noen av de har allerede satt i gang arbeidet i dag – og klubben håper at arbeidet nå kan starte for fullt i løpet av veldig kort tid.

The Athletic: Salah blir værende i Liverpool

The Athletic: Salah blir værende i Liverpool

Mohamed Salah blir ikke solgt i dag.

Kanskje det beste med trekningen: Liverpool slipper å reise langt

Kanskje det beste med trekningen: Liverpool slipper å reise langt

Liverpool kom veldig heldig ut av Europa League-trekningen når det kommer til reisevei.