– Jeg trengte bare å sende ballen i bakrom, så gjorde Darwin resten

Alexis Mac Allister har levert sin første målgivende pasning for Liverpool.

Et av de store øyeblikkene i søndagens kamp mellom Liverpool og West Ham kom da en time var spilt, og Alexis Mac Allister prikket en strøken pasning til Darwin Nunez, som scoret med en lekker avslutning. 2-1 var et faktum, og det la utgangspunktet for at Liverpool kunne kontrollere inn tre poeng. 

Argentineren er ganske ydmyk etter å ha levert sin første målgivende pasning for de røde, selv om den var av det praktfulle slaget. 

– Det var en fin pasning. Jeg så at Mo og Darwin gikk på løp, så jeg trengte bare å spille ballen i bakrom, så gjorde de resten, sier han til liverpoolfc.com etter kampen, og legger til at han er imponert over formen til Nunez.

– Han blir bedre og bedre, og jeg tror han kommer til å vise seg fra sin beste side denne sesongen. Han er en veldig fin fyr, og han jobber veldig hardt, så jeg er glad på hans vegne.

Ble bedre og bedre

Mac Allister gjorde en solid kamp i den dype rollen på midtbanen, med motorene Curtis Jones og Dominik Szoboszlai ved sin side. 

– Jeg er veldig fornøyd. Dom er en fantastisk spiller, og det samme er Endo og Ryan - og Curtis. Vi har mange gode spillere og jeg liker å spille sammen med alle. Jeg er veldig glad for å være her, sier Mac Allister. 

I likhet med manager Jürgen Klopp mener midtbanespilleren at Liverpool ble bedre og bedre utover i kampen, og at de røde dominerte i andre omgang mot det som var en vrien motstander.

– Vi visste at de kom til å spille på den måten. De forsvarer seg godt og er gode på kontringer. Vi fikk det første målet, men så kom de inn i kampen. De er et godt lag som er vanskelige å møte, men heldigvis vant vi.

Mac Allister ønsker nå å bygge videre på rekken med seks strake seiere i alle turneringer.

– Vi har kamper hver tredje og fjerde dag, så vi må bare være klare, og det er vi, sier han.

– Det andre målet var utrolig - jeg gleder meg til å se det igjen!

– Det andre målet var utrolig - jeg gleder meg til å se det igjen!

Jürgen Klopp er fornøyd med hvordan Liverpool ble bedre og bedre i en vanskelig kamp.

Klopps nye lag viste frem mye av det som manglet forrige sesong

Klopps nye lag viste frem mye av det som manglet forrige sesong

KAMPKOMMENTAR: Liverpool tok tak i en jevn kamp, skrudde opp energien og kvaliteten - og viste at Jürgen Klopps nye lag har litt av alt.

Kommentar 24.sep 17:31