Liverpool ble forbløffet av Koemans utbrudd

Ryan Gravenberch valgte å bli igjen på Merseyside.

For en uke siden ble Ryan Gravenberch endelig klar for Liverpool, på overgangsvinduets siste dag. Nederlenderen ønsket mer spilletid, og var en spiller Jürgen Klopp hadde vært ute etter i lang tid.

Samme helg kom det nederlandske fotballforbundet med sine landslagstropper, og Gravenberch var tatt ut for U21-landslaget. 21-åringen valgte å takke nei til å spille EM-kvalifiseringskampene med U21-landslaget, og heller konsentrere seg om å komme i gang for sin nye klubb.

Det satte sinnene i kok i Nederland, og han har blitt kritisert av fotballikon Marco van Basten, U21-sjef Michael Reiziger, og landslagssjef Ronald Koeman.

Liverpool ble forbløffet

Ifølge Matt Hughes i Daily Mail skal Liverpool være forbløffet over reaksjonen i Nederland.

Klubben var i kontakt med fotballforbundet om avgjørelsen, og Gravenberch selv snakket med Reiziger for å forklare avgjørelsen sin. Det kom de ingen vei med, og Koeman gikk ut og sa at han var misfornøyd med at spilleren ikke ville spille for landet sitt.

Gravenberch kommer ikke til å få noen straff fra det nederlandske fotballforbundet. Han har spilt 11 A-landskamper for Nederland, og den siste kom i mars. Han kunne også ha representert Surinam – slik hans bror Danzell gjør. Danzell var innom engelsk fotball og var Reading-spiller mellom 2016 og 2019. Han er 29 år gammel, og spiller både midtstopper og spiss…

U21-kampen Gravenberch takket nei til å spille er kl. 18.30 fredag mot Moldova. Torsdag kveld spilte Virgil van Dijk og Cody Gakpo da seniorene slo Kostas Tsimikas og Hellas 3-0. Gakpo scoret 2-0-målet.

Voldsomt til landslagsgubbing

Voldsomt til landslagsgubbing

Nederland bør heller tenke på at de kanskje kan få midtbanespilleren sin tilbake på et nivå der han er aktuell for skikkelig landslagsfotball.

Kommentar Tir. 05.09. 21:00
Gravenberch får mye kritikk for valget sitt

Gravenberch får mye kritikk for valget sitt

Ryan Gravenberch har takket nei til å spille for U21-landslaget. Nå får han kjeft av både U21-sjefen og landslagssjefen.

Nyheter Man. 04.09. 16:58