Glatzel og Jaros i troppen: Liverpool registrerte kun 22 spillere til Premier League

Liverpool nøyer seg med å fylle 22 av 25 plasser i Premier League-troppen.

Liverpool har nå kunngjort hvilke spillere som er registrert i sesongens Premier League-tropp, og 22 av 25 mulige plasser er fylt opp. Grunnen til at ikke alle plassene fylles opp er delvis at klubben ikke har nok spillere som regnes som homegrown, og delvis fordi flere av spillerne er 21 år eller yngre og dermed ikke trenger å registreres. 

Klubber har kun lov til å registrere 17 spillere som har tilbrakt ungdomsårene, mens åtte av de 25 i utgangspunktet skal være trent i England i minst tre år før fylte 21. Dersom man ikke har åtte «homegrown»-spillere, krymper troppen noe. 

De to største overraskelsene i Liverpools tropp er målvakt Vitezslav Jaros og angrepsspiller Paul Glatzel. Ingen av dem vil trolig ha noe håp om spilletid i Premier League, men er med fordi de regnes som homegrown. I motsetning til i Europa League-troppen er også Adrian registrert i Premier League, noe som betyr at fire av de 22 i troppen er keepere. 

Spillere som er født etter 1. januar 2002 trenger ikke å registreres. Derfor er ikke spillere som Harvey Elliott, Ben Doak, Ryan Gravenberch og Jarell Quansah registrert i troppen. 

Liverpool har meldt inn følgende tropp til Premier League. Homegrown-spillere er markert med fet skrift.

Thiago Alcantara, Trent Alexander-Arnold, Alisson Becker, Luis Diaz, Wataru Endo, Cody Gakpo, Paul Glatzel, Joe Gomez, Curtis Jones, Caoimhin Kelleher, Ibrahima Konaté, Alexis Mac Allister, Joel Matip, Darwin Nunez, Andy Robertson, Mohamed Salah, Adrian, Dominik Szoboszlai, Vitezslav Jaros, Diogo Jota, Kostas Tsimikas, Virgil van Dijk.

Europa League-troppen er endelig klar - valgte Jaros foran Adrian

Europa League-troppen er endelig klar - valgte Jaros foran Adrian

UEFA har endelig bekreftet Liverpools Europa League-tropp.

Mac Allister hylles av argentinske medier etter Bolivia-kampen

Mac Allister hylles av argentinske medier etter Bolivia-kampen

Alexis Mac Allister viste frem «perfekt kontroll» da Argentina slo Bolivia i deres VM-kvalifiseringskamp, og hylles i hjemlig media