Europa League-troppen er endelig klar - valgte Jaros foran Adrian

UEFA har endelig bekreftet Liverpools Europa League-tropp.

Torsdag 21. september skal Liverpool møte LASK på bortebane og spille sin første kamp i Europa League siden finalen i Basel i 2016.

Akkurat i det vi trykket publiser på en sak om Premier League-troppen som skal registreres på onsdag, bekreftet endelig UEFA hvilke spillere de røde har registrert for europacupspill denne høsten. 

Der er den 22 år gamle tsjekkiske målvakten Vitezslav Jaros registrert som målvakt, heller enn Adrian. David Lynch skrev for en stund tilbake at Adrian kom til å bli «ofret», slik at Liverpool kunne registrere både Ryan Gravenberch og Ben Doak, som ikke kan settes på B-listen i Europa siden de ikke har vært i klubben i mer enn to år.

Forhåpentligvis kan vi få det mye moro med Doak på torsdagskveldene denne høsten!

Dette er de registrerte

Målvakter: Alisson Becker, Vitezslav Jaros, Caoimhin Kelleher

Forsvar: Joe Gomez, Virgil van Dijk, Ibrahima Konaté, Kostas Tsimikas, Andy Robertson, Joel Matip, Trent Alexander-Arnold.

Midtbane: Wataru Endo, Thiago Alcantara, Dominik Szoboszlai, Alexis Mac Allister, Curtis Jones, Ryan Gravenberch, Bobby Clark

Angrep: Luis Diaz, Darwin Nunez, Mohamed Salah, Cody Gakpo, Diogo Jota, Ben Doak

I tillegg til dette kommer altså spillerne på B-listen, som er samtlige spillere som er født etter 1. januar 2002 og som har vært i klubben i mer enn to år. Der vil spillere som Marcelo Pitaluga, Jarell Quansah, Stefan Bajcetic, Harvey Elliott, Bobby Clark, Conor Bradley, Kaide Gordon og Melkamu Frauendorf stå.

Onsdag skal Premier League-troppen inn. Ser ut til å registrere 20 spillere

Onsdag skal Premier League-troppen inn. Ser ut til å registrere 20 spillere

Det er snart to uker siden overgangsvinduet stengte. Nå skal Premier League-troppene bekreftes.

Oliver som dommer og Tierney i VAR-rommet

Oliver som dommer og Tierney i VAR-rommet

Liveblogg 12.sep 11:56