Roser 20-åringen etter hans første start

Jarell Quansah startet sin første kamp for Liverpool.

Jarell Quansah er født i Warrington, og kom til Liverpool som femåring. Vi har sett ham for de aldersbestemte lagene, han har vært i kamptroppen tre ganger tidligere, og forrige sesong viste han seg frem på utlån i Bristol Rovers – men det var på nivå tre i League One.

I sommer har 20-åringen tatt steg, og imponerte i pre-season. Han klatret forbi Nat Phillips i køen på midtstopperplass – og kom inn som innbytter i kampene mot Newcastle og Aston Villa. At han skulle starte lørdagens bortekamp mot Wolverhampton kom som en overraskelse.

Ibrahima Konaté var tilbake i trening, men Jürgen Klopp hadde likevel stor nok tro på 20-åringen til å sette ham rett inn på laget.

Det i et forsvar der Virgil van Dijk, Konaté og Trent Alexander-Arnold alle var ute. Etter kampen var Klopp fornøyd med prestasjonen til den unge forsvareren.

– Han gjorde det bra – veldig bra. Det var en god, fin og flott opplevelse for ham. Han har tidligere kommet inn som innbytter i avgjørende øyeblikk i kamper – ikke for å få tiden til å gå eller noe slikt – men fordi vi trengte ham, var dommen fra manageren på pressekonferansen etter kampen.

– I dag var han bra, må jeg si, sa han videre.

– Den som kom best fra det

Liverpool hang ikke helt sammen i førsteomgangen, men det var heller Joe Gomez og Joel Matip som var direkte involvert med negativt fortegn i de problemene.

Quansah kom best fra det i førsteomgangen, synes manageren.

– I et så uorganisert lag som vi var i førsteomgangen, så er det absolutt imponerende å være den som kommer godt fra det. Vi er veldig glad på hans vegne, sier manageren.

– Han er åpenbart veldig fornøyd selv også for øyeblikket. Han er en god gutt.

Quansah lå nede og måtte få hjelp med krampe etter 80 minutter, og klarte ikke å fortsette. Ibrahima Konaté kom inn og erstattet ham i det 83. minutt.

Liverpool avgjorde kampen til sin fordel med Robertsons vinnermål i det 85. minutt og Harvey Elliotts avslutning som skiftet retning i Hugo Bueno ett minutt på overtid.

– Penger er en stor ting i fotballen, men noen ganger er det ikke det viktigste

– Penger er en stor ting i fotballen, men noen ganger er det ikke det viktigste

Alexis Mac Allister forklarer hvorfor han valgte Liverpool.

Et helt annet lag etter at colombianeren kom på banen

Spillerbørs og folkebørs etter Wolves - Liverpool 1-3Et helt annet lag etter at colombianeren kom på banen

Det var en seier som satt langt inne!

Kommentar 16.sep 15:31