The Athletic: Neste år er planen at forsvaret skal forsterkes

Liverpool kjøpte ikke midtstopper i sommervinduet.

Liverpool kjøpte fire midtbanespillere i sommerens overgangsvindu, da Dominik Szoboszlai, Alexis Mac Allister, Wataru Endo og Ryan Gravenberch kom inn for rundt 145 millioner pund.

Klubben ble linket til en rekke forsvarsspillere, men endte ikke opp med å kjøpe noen.

James Pearce i The Athletic skriver at klubben følte at de riktige alternativene ikke var tilgjengelig til riktig pris – og Jürgen Klopp skal ha troen på Jarell Quansah som backup. 20-åringen har allerede fått spilletid denne sesongen. 

Vil handle i 2024

Nå som Ibrahima Konaté har vært ute i nesten en måned, Virgil van Dijk har vært suspendert og Nathaniel Phillips er utlånt, har Liverpools dekning på midtstopperplass igjen vært et diskusjonstema.

Joe Gomez og Joel Matip gjorde det veldig bra mot Aston Villa sist, og må muligens spille igjen mot Wolverhampton på lørdag.

Pearce skriver at det er forventet at Matip forlater klubben når kontrakten hans går ut til sommeren. Matip blir 33 år i august neste år, og det er lite sannsynlig at han vil skrive en ny avtale. Neste sommer vil også van Dijk fylle 33, og ha ett år igjen av kontrakten sin på Anfield.

Ifølge journalisten kommer Liverpool til å forsterke i den posisjonen i 2024.

Trio manglet på fellestreningen

Trio manglet på fellestreningen

Alle tre var på treningsfeltet, men var ikke med på fellesøkten torsdag.

Evighetsmaskinen kan bekle flere roller

Evighetsmaskinen kan bekle flere roller

Dominik Szoboszlai har gjennom sesongstarten og landslagspausen vist at han er i stand til å bekle flere roller.

Innsikt 12.sep 18:47