Trio manglet på fellestreningen

Alle tre var på treningsfeltet, men var ikke med på fellesøkten torsdag.

Rykter de siste dagene, og videosnutten fra Liverpool FC der Ibrahima Konaté, Trent Alexander-Arnold og Thiago Alcantara alle ankom treningsfeltet i treningstøy vil ha gitt optimisme om at de kan bli spilleklare til lørdagens bortekamp mot Wolverhampton.

Men da Sky Sports-kameraene plukket opp og filmet oppvarmingen til dagens treningsøkt, den første skikkelige økten siden landslagspausen, så var ingen av de tre spillerne der.

Det er mulig at Liverpool bare vil være forsiktige med trioen, og ikke risikere noe. Om de kan bli klare til lørdagens kamp får vi kanskje svaret på når Jürgen Klopp holder sin pressekonferanse fredag morgen.

Heller ikke de søramerikanske spillerne er på plass.

Jogget igjen

Ibrahima Konaté var på joggetur i Paris i forrige uke, og det har blitt meldt på sosiale medier at han selv har sagt at han kan bli spilleklar til lørdag. 

Alexander-Arnold fikk en kjenning i hamstringen mot Aston Villa, men det skal ikke ha vært alvorlig og det ble anslått at han ville være ute i et par uker. Han stilte på Englands treningsfelt for å delta på et møte, men trakk seg fra landslagstroppen.

For Thiago sin del så er det fortsatt hofteproblemene. Han ble operert i vår, og har hatt noen tilbakeslag. Jürgen Klopp har håpet at han kan være tilbake i trening igjen nå etter landslagspausen.

Wolverhampton - Liverpool spilles lørdag kl. 13.30, og vises på V Sport PL og Viaplay.

Alisson har fått en kraftig lønnsøkning

Alisson har fått en kraftig lønnsøkning

Alisson Becker er nå klubbens tredje best betalte spiller.

Spillerne er tilbake på AXA Training Centre

Spillerne er tilbake på AXA Training Centre

Liveblogg 14.sep 13:09