Skadeproblemer kan gjøre at Carvalho endelig får sjansen

Fabio Carvalho har ikke fått mye tillit så langt – men det kan endre seg.

Fabio Carvalho er på utlån til den tyske klubben for hele denne sesongen, men har så langt fått veldig lite tillit. Han har startet på benken i fire Bundesliga-kamper, og har kun kommet på banen i to av dem. Totalt har han fått 18 minutter spilletid ifølge This is Anfield

Nå kan det endre seg.

Dani Olmo har startet årets sesong strålende for RB Leipzig, og har fem mål og én målgivende på sesongens fire første kamper – men fikk en kneskade i Spanias EM-kvalifiseringskamp mot Georgia på fredag.

Kneskade åpner døren

Olmo kommer til å være ute en stund, og RB Leipzig har vært ute og sagt at han kommer til å være ute i flere uker. Det fulle skadeomfanget er så langt ikke klart.

Spanjolens skade kan åpne døren for Carvalho, ifølge Bild. Carvalho, som takket nei til videre spill for Portugal U21, har ikke vært bortreist i landslagspausen

Den tyske avisen skriver at RB Leipzigs manager Marco Rose har hatt fullt fokus på Carvalho, med lange samtaler på tomannshånd i forrige uke. Spillerne som ikke har vært på landslagssamling har spilt en treningskamp i denne pausen, og Carvalho scoret to mål i en 4-2-seier mot den polske klubben Slask Wroclaw.

RB Leipzig møter Augsburg på lørdag og Young Boys i Champions League tirsdagen etter.

Alisson har fått en kraftig lønnsøkning

Alisson har fått en kraftig lønnsøkning

Alisson Becker er nå klubbens tredje best betalte spiller.

Evighetsmaskinen kan bekle flere roller

Evighetsmaskinen kan bekle flere roller

Dominik Szoboszlai har gjennom sesongstarten og landslagspausen vist at han er i stand til å bekle flere roller.

Innsikt 12.sep 18:47