To av sommerens signeringer debuterte da U18 fikk det tøft

Liverpool U18 spilte Premier League Cup.

Crystal Palace U18 - Liverpool U18 6-1

Denne sommeren har Liverpool sikret seg to veldig ettertraktede unge spillere. West Ham var alt annet enn fornøyd med å miste midtstopper Amara Nallo, som den tidligere spissen og nå akademitreneren Carlton Cole har omtalt som «en Rolls Royce av en midtstopper» – mens de røde måtte i hard kamp med Newcastle for å få tak i Trey Nyoni fra Leicester City. Liverpool lykkes til slutt med å få begge på plass, og har satset tyngre på å få tak i de største engelske talentene etter at Brexit-reglene har gjort det veldig vanskelig å rekruttere spillere fra andre land i disse aldersgruppene.

Rent sportslig, kunne nok den nyankomne duoen ha håpet at lørdagens kamp i Premier League Cup skulle gå en del bedre.

Jayden Danns scoret Liverpools eneste mål i kampen på overtid i førsteomgang, på et tidspunkt der Palace ledet 3-0. Zach Marsh scoret hattrick for vertene, som vant kampen hele 6-1.

Se høydepunktene i videoen under:

Det er heldigvis ikke «vinn eller forsvinn» i Premier League Cup, og de røde vil få nye muligheter i gruppe G mot Fulham og Newcastle. Kampen mot Fulham er hjemme på akademiet 21. oktober.

Bridge-Wilkinson er positiv

U18-sjef Marc Bridge-Wilkinson var ikke så negativ til tross for resultatet.

– Vi spilte faktisk ganske bra i flere øyeblikk, men gjorde noen feil som gjorde at de kunne ta sjansene sine og score. Det er mye positivt å ta med seg fra kampen. Veldig mye positivt, men det er åpenbart skuffende å tape, og spesielt med det resultatet, sier han til Liverpoolfc.com.

– Det er mye vi har bedt laget om å jobbe med som de gjorde bra i dag, men det er andre deler av spillet der de slet litt. Det er fortsatt mye jobb som skal gjøres så klart, og det begynner vi med igjen på mandag.

Liverpool U18: Misciur, Pitt, Gyimah, Nallo (Furnell-Gill, 70), Lucky, Trueman (Laffey, 70), Nyoni (Onanuga, 62), Ahmed, Morrison, Kone-Doherty, Danns.

Ubrukte reserver: Giblin, Morana.

U18-lagets neste kamp er etter landslagspausen, og spilles borte mot Blackburn lørdag 16. september kl. 12.00 norsk tid.

Likhet for loven – er det for mye å be om?

Likhet for loven – er det for mye å be om?

Liverpool vant kampen på St James’ Park forrige helg, men én ting har plaget meg siden.

Kommentar 02.sep 16:02
– Jeg elsker sangen min, men dere må slutte å synge den før kampen er over

– Jeg elsker sangen min, men dere må slutte å synge den før kampen er over

Jürgen Klopp kommer med en ny oppfordring til Anfield-publikummet.