Trent og Thiago mangler fremdeles

Duoen ser ikke ut til å rekke LASK-kampen.

Liverpool sendte onsdag direkte fra deler av treningsøkten før torsdagens bortekamp mot LASK i Europa League, og ut fra sendingen kan vi se at Trent Alexander-Arnold og Thiago Alcantara fremdeles mangler. De var ikke å se da laget kom ut for å varme opp til dagens trening. 

Det kan hende at de to spillerne driver alternativ trening innendørs, men det er ingen grunn til å tro at de kommer til å ta del i kampen mot LASK allerede i morgen. Alexander-Arnold skadet seg i hamstringen mot slutten av hjemmekampen mot Aston Villa før landslagspausen, mens Thiago ikke har spilt siden slutten av april på grunn av en hofteskade. The Athletic skriver at sistnevnte sikter seg inn på å spille mot West Ham på søndag.

Den gode nyheten er at det ikke er flere dårlige nyheter å se ut fra dagens treningsbilder. Spillerne vi forventet å se er med, og det inkluderer også de som nok håper å få en kamp fra start når det er ventet at Jürgen Klopp roterer på laget. 

Blant dem er Caoimhin Kelleher, Kostas Tsimikas, Harvey Elliott, Wataru Endo, Ryan Gravenberch, Ben Doak og Darwin Nunez. Hvem som kommer til å starte torsdagens kamp er vanskelig å spå, men mye tyder på at mange av de som har sittet på benken så langt i sesongen kan få muligheten her. 

Etter dagens treningsøkt setter spillerne og støtteapparatet seg på flyet mot Østerrike. I Linz skal Jürgen Klopp holde sin pressekonferanse og komme med siste nytt før oppgjøret. Den kan du følge på liverpool.no fra klokken 20. 

Europa League = rotasjon. Her er spillerne som er aktuelle til å starte mot LASK

Europa League = rotasjon. Her er spillerne som er aktuelle til å starte mot LASK

Det er ventet at Jürgen Klopp slipper til flere av de som ikke har startet kamper denne sesongen.

Innsikt 19.sep 12:10
Sulten og tålmodig Kelleher kan endelig få sin mulighet igjen

Sulten og tålmodig Kelleher kan endelig få sin mulighet igjen

Etter en sesong med lite spilletid og en sommer uten en overgang får Caoimhin Kelleher nå muligheten til å vise seg frem igjen.