De utlånte: Utlånt keeper fikk det tøft i debuten

Jakub Ojrzynski var uheldig i debuten for Den Bosch, mens det gikk bedre for Harvey Davies i League Two.

Det er landslagspause og dermed spillefri i mange ligaer, men for noen av Liverpools utlånte spillere ble det spilletid i helgen.

En av dem som har ventet tålmodig på sjansen er målvakt Jakub Ojrzynski, som har sittet på benken i fire kamper for Den Bosch etter å ha blitt sendt på utlån i sommer. Da førstekeeperen var opptatt med landslag i helgen, fikk 20-åringen muligheten fra start i bortekampen mot Cambuur i nederlandsk 1. divisjon.

Debuten gikk dessverre ikke som polakken hadde drømt om. Kampen endte med 3-1-tap, og Ojrzynski pådro seg gult kort da han ga bort et straffespark i andre omgang. Forhåpentligvis vil han spille seg inn på laget etter hvert. Forrige sesong ble det bare én kamp i ligaen da han spilte for Radomiak Radom i hjemlandet.

Bedre gikk det da for målvaktskollega Harvey Davies, som har fått fast plass på laget til Crewe i League Two. I helgen ble Forest Green slått 4-1 på bortebane.

Utlånte James Norris spilte 41 minutter for Tranmere før manageren fikk fyken

Liveblogg 10.sep 14:03
Et braktap og en solid seier for Liverpools utlånte

Liveblogg 09.sep 18:06

Adam Lewis spilte 90 minutter på venstrebacken til Newport County, som på sin side tapte 4-1 mot Crawley.

Målvakt Luke Hewitson spilte hele kampen for Stalybridge Celtic, som slo Trafford 2-1 i FA Trophy.

I Spania ble Anderson Arroyo byttet ut til pause da Andorra tapte 4-3 mot Mirandes i LaLiga2.

For øvrig var Jürgen Klopp til stede og fikk med seg Sepp van den Berg og Mainz sin treningskamp mot Duisburg i helgen.