De utlånte: Utvisning, målgivende og skade da tre utlånte spillere debuterte

Blandet drops for Liverpools utlånte spillere i helgen.

Liverpool har mange spillere på utlån denne sesongen, og i helgen fikk tre spillere sine debuter. Det ble en innholdsrik helg for de utlånte, og noen var heldigere enn andre med prestasjonene. 

En som kan gå med hevet hode etter helgen, er Tyler Morton. Han fikk sin debut for Hull da de møtte Coventry i Championship på fredag. Midtbanespilleren kom inn og leverte målgivende pasning da Hull utliknet til 1-1 og sikret et poeng. 

I Skottland fikk Nat Phillips sin første kamp i forsvaret til Brendan Rodgers sitt Celtic da de tok imot Dundee FC. 26-åringen ble byttet ut til pause på grunn av en liten kjenning, men heldigvis virker ikke skaden å være alvorlig. Phillips kan bli klar til tirsdagens møte med Feyenoord i Champions League. Celtic vant kampen 3-0, og en annen utlånt Liverpool-spiller, Owen Beck spilte samtlige minutter på venstrebacken for bortelaget. 

Nat Phillips debuterte for Celtic, men pådro seg en smell og ble byttet ut til pause.

Nat Phillips debuterte for Celtic, men pådro seg en smell og ble byttet ut til pause.

En som ikke fikk noen drømmedebut var midtstopper Billy Koumetio. 20-åringen startet for Dunkerque i franske Ligue 2, men debuten varte bare i 52 minutter da han fikk sitt andre gule kort. Likevel klarte laget å ro inn en målløs poengdeling hjemme mot Grenoble. 

I Bundesliga har to røde vært involvert i helgen. Sepp van den Berg har etablert seg i forsvaret til Mainz, der han spilte hele kampen hjemme mot Stuttgart. Dessverre endte det med et 3-1-tap. Fabio Carvalho fikk på sin side 26 minutter som innbytter for RB Leipzig da de slo Augsburg 3-0 hjemme. Alle målene kom i første omgang.

Harvey Davies voktet buret for Crewe da de hentet opp 0-2 til 2-2 borte mot AFC Wimbledon i League Two. I samme divisjon fikk James Norris 20 minutter som innbytter for Tranmere, som tapte sin syvende kamp av åtte mulige denne sesongen da Crawley vant 3-2. 

Luke Hewitson holdt nullen da Stalybridge Celtic slo Witton Albion 4-0 i Northern Premier League, som er nivå syv i engelsk fotball.  

Calvin Ramsay (Preston) og Rhys Williams (Aberdeen) er skadet og spilte ikke i helgen, mens Anderson Arroyo og Andorra hadde spillefri. James Balagizi (Wigan), Dominic Corness (Yverdon), Jakub Ojrzynski (Den Bosch) og Luca Stephenson (Barrow) fikk ikke spilletid.

Klopps offensive midtbanegrep bidro til at kampen ble snudd

Klopps offensive midtbanegrep bidro til at kampen ble snudd

Jürgen Klopp satset offensivt da Alexis Mac Allister ble byttet ut i pausen.

– Vil være der for de unge spillerne som kommer fra akademiet

– Vil være der for de unge spillerne som kommer fra akademiet

Harvey Elliott ønsker å være en støttespiller for ungguttene som kommer opp fra akademiet - selv om han er yngre enn noen av dem.