Van Dijk bruker kampprogrammet til å hylle sine lagkamerater

«Vi har forstått viktigheten av å ha en tropp hvor alle er klare til å bidra», skriver kapteinen i sine notater.

Den første ligacupkampen for sesongen nærmer seg for Liverpool, som får besøk av Leicester på Anfield i kveld.

I kampprogrammet har kaptein Virgil Van Dijk benyttet anledningen til å skryte av samholdet i troppen. Et samhold som har vært meget god, selv når nederlenderen var ute med suspensjon. Teksten er hentet fra liverpoolfc.com.

«En av de største lærdommene de siste ukene - og enda lenger tilbake enn det - har vært viktigheten av å ha en tropp bestående av spillere som er klare til å bidra, enten om de starter eller kommer inn fra benken».

«Det er så mange eksempler at det er umulig å liste opp dem alle, men i alle kampene vi har spilt så langt denne sesongen, har en av de største egenskapene vært at det ikke spiller noen rolle hvem som starter og hvem som avslutter kampene. Alle har en rolle å spille».

Drar frem fire spillere

Joel Matip og Joe Gomez har vikariert på stopperplass i 31-åringens fravær. Duoen holdt nullen mot Aston Villa, og leverte solide opptredener mot Wolves (da med Gomez på backen). Han skryter også av Diogo Jota og Darwin Nunez.

«På søndag var Joel Matip tilbake i startoppstillingen og viste sin erfaring og kvalitet, egenskaper som gjør ham til en topp forsvarsspiller. Diogo Jota scoret også et enormt viktig mål som innbytter, noe som er standarden Darwin Nunez satte i seieren over Newcastle i august».

«Joey G (Gomez) har kommet inn og spilt meget bra i flere posisjoner, og han klager aldri. Jeg elsker den mentaliteten».

I GODT SLAG: Joe Gomez har levert varene på midtstopperplass og på høyrebacken de siste ukene.

I GODT SLAG: Joe Gomez har levert varene på midtstopperplass og på høyrebacken de siste ukene.

I løpet av sesongen skal Liverpool delta i Premier League, Europa League, ligacupen og FA-cupen. Da er det viktig at samtlige spillere er klar for å bidra.

«Vi kommer til å trenge den mentaliteten, fordi vi er i fire turneringer, og hver av dem vil komme med sine egne utfordringer. I kveld er det Carabao Cup, og uansett hvem som starter, må de leve opp til standardene som er satt».

«Vi så det på treningsleiren i Tyskland, turen til Singapore, på AXA-senteret og i alle kampene så langt. Vi har ikke vært perfekt, og langt fra det, men holdingene og engasjementet har vært svært positiv. Slik må det også fortsette».

Virgil Van Dijk og Liverpool får besøk av Leicester på Anfield i kveld. Kampen sendes direkte på V Sport 1 og Viaplay fra 20.45.

Aldri før har konkurransen om en startplass vært større

Aldri før har konkurransen om en startplass vært større

Liverpool har en uvurderlig mulighet til å ta edelt metall i de engelske cupene.

Kommentar 27.sep 13:45
Lijnders nevner tre viktige elementer for å gjøre Liverpool til et topplag igjen

Lijnders nevner tre viktige elementer for å gjøre Liverpool til et topplag igjen

Assistenttreneren er svært fornøyd med de unge spillerne og ser en tropp i stadig utvikling.