Lagoppstillingen er klarBackene får fortsette – men det blir gjort endringer på midten

Dominik Szoboszlai og Alexis Mac Allister kommer inn på laget.

Ligaleder Liverpool tar imot Chelsea på Anfield i den første ligakampen etter sjokknyheten fra Jürgen Klopp i forrige uke om at han gir seg etter denne sesongen.

Manageren bestilte god stemning mot Norwich, og var fornøyd med det han hørte fra tribunene. Det har han bedt om også i kveld, der supportergruppene har meldt «flaggdag». Det er uvær på Merseyside, men med kveldskamp, en skikkelig motstander og et lag på toppen av Premier League-tabellen bør det bli lyd fra tribunene.

Siden forrige ligakamp har Trent Alexander-Arnold, Andy Robertson og Dominik Szoboszlai blitt skadefri, og det har også Alexis Mac Allister blitt etter at han sto over mot Norwich. Men så har det også vært et lag som har levert veldig godt i deres fravær.

Både Conor Bradley og Joe Gomez får fortsette på backene – men både Szoboszlai og Mac Allister kommer inn på laget. I angrepet er det Luis Diaz, Diogo Jota og Darwin Nunez som starter, med Cody Gakpo på benken.

Det er en slagkraftig benk!

Det er ikke lett å si hvordan Chelseas formasjon er med det laguttaket, det kan være både Cole Palmer og Raheem Sterling som spiss. De har både Christopher Nkunku og Armando Broja på benken. Nkunku trente igjen denne uken etter skade, mens Broja er ventet å bli solgt til Fulham på torsdag før overgangsvinduet stenger.

Lagoppstillingene

Liverpool: Alisson, Bradley, van Dijk, Konaté, Gomez, Szoboszlai, Mac Allister, Jones, Diaz, Jota, Nunez

Benk: Kelleher, Gakpo, Elliott, Robertson, Gravenberch, Clark, McConnell, Alexander-Arnold, Quansah 

Chelsea: Petrovic, Disasi, Badiashile, Thiago Silva, Sterling, Enzo Fernandez, Caicedo, Palmer, Gallacher, Chilwell, Madueke

Benk: Argyle, Bergstrom, Gilchrist, Gusto, Casadei, Chukwuemeka, Mudryk, Washington, Nkunku, Broja

Liverpool - Chelsea spilles kl. 21.15, og vises på V Sport PL og Viaplay.