Dette er semifinalefinalelaget mot Fulham

Lagoppstillingen er klar – og Jürgen Klopp har tatt ut et sterkt lag til semifinalen.

Liverpool skal spille to semifinaler mot Fulham, og dersom det går veien skal Jürgen Klopp og co tilbake til Wembley søndag 25. februar. Tirsdag ble den første semifinalen mellom Middlesbrough og Chelsea spilt, og det var Championship-klubben Middlesbrough som sikret seg det beste utgangspunktet da de vant 1-0.

Det skal tas med at det ikke er VAR eller bortemålsregel i disse semifinalene.

Fulham har aldri vunnet ligaen eller noen av de hjemlige cupene tidligere, og en må anta at motivasjonen og tenningsnivået vil være. veldig høyt hos gjestene fra London. Liverpool har en rekke spillere ute – men Jürgen Klopp har likevel stablet på beina et spennende og sterkt lag.

Caoimhin Kelleher fortsetter i mål, og har tillit i ligacupen slik han har hatt denne sesongen. Ellers var det ingen overraskelse at Conor Bradley kom inn på laget etter de trasige nyhetene om Trent Alexander-Arnolds kneskade.

Klopp velger å gå med både Virgil van Dijk og Ibrahima Konaté i midtforsvaret. På midtbanen kommer Ryan Gravenberch inn sammen med Alexis Mac Allister og Curtis Jones – og det ser ut som Harvey Elliott tar høyresiden i angrepet.

Darwin Nunez er ikke i startelleveren, men sitter på benken. Der sitter også Cody Gakpo, så Liverpool har gode alternativ i angrep på benk. Owen Beck er på benken for første gang siden han kom tilbake fra lån. Også Trey Nyoni er på benken, som han var mot Arsenal. Blir det i kveld han får debuten sin?

Fulham har naturlig nok toppet laget og kjører full styrke med det de har, utenom de to spillerne som er i Afrikamesterskapet. Den tidligere røde Harry Wilson sitter på benken fra start.

Lagoppstillingene

Liverpool: Kelleher, Bradley, Konaté, van Dijk, Gomez, Gravenberch, Mac Allister, Jones, Elliott, Jota, Diaz

Benk: Alisson, Nunez, Gakpo, Clark, Gordon, McConnell, Beck, Quansah, Nyoni

Fulham: Leno, Castagne, Adarabioyo, Diop, Robinson, Reed, Palhinha, Willian, Pereira, Decordova-Reid, Jimenez.

Benk: Rodak, Tete, Wilson, Cairney, Ream, Muniz, Lukic, Morais, Vinicius

Liverpool - Fulham har avspark kl. 21.00, og vises på TV3+ og Viaplay.

Tar med seg ettmålsledelse til Craven Cottage i semifinalen, og her er det ikke bortemålsregel

Tar med seg ettmålsledelse til Craven Cottage i semifinalen, og her er det ikke bortemålsregel

Kamp 20.des 2023 23:33