– De er fantastiske - Bournemouth-treneren sparer ikke på rosen etter tapet

Bournemouth-sjefen var full av lovord om de røde etter at laget hans ble slått 4-0 søndag i Premier League.

Andoni Iraola var fornøyd med hvordan laget hans fremsto i den første omgangen, men når Liverpool hevet seg i andreomgang ble det vanskelig for laget fra sørkysten.

Darwin Nunez og Diogo Jota scoret to mål hver etter pause, og sørget for en 4-0-seier for Jürgen Klopp og Liverpool på Vitality Stadium søndag ettermiddag.

Liverpool, virket rustene etter en kort vinterpause inn mot oppgjøret, men de røde viste seg til slutt fra sin sedvanlige sterke side, og Iraola fremhevet årsakene til at de røde er i tittelstriden.

– Liverpool var virkelig kliniske. Spesielt deres første mål er veldig vanskelig å forsvare for det er en så god kombinasjon i forkant. De andre målene tror jeg vi kunne gjort mer på og forsvart oss bedre ved å reagere raskere på andre ballene.

– Liverpool er virkelig fysiske og de holder høy intensitet i 100 minutter, de vinner mange dueller på midten. Når du gir dem litt plass, blir det virkelig vanskelig fordi de tar sjansene hver gang de kommer – avslutningene deres var veldig, veldig gode.

– Hvis du ser på andre omgangene til Liverpool denne sesongen, er de fantastiske. De er vanligvis gode i førsteomgang, men i andreomgang er de nesten alltid fantastiske.

I FORM: Darwin Nunez var mye av grunnen til at Iraolas Bournemouth-lag endte med null poeng

I FORM: Darwin Nunez var mye av grunnen til at Iraolas Bournemouth-lag endte med null poeng

– En grunn til at de bare har tapt en kamp

Iraola dro også paralleller til når lagene møttes i ligacupen tidligere i sesongen, da vant Liverpool 2-1 etter et flott langskudd fra Nunez.

– Selv på vårt beste, i ligacup-kampen kunne vi ikke slå Liverpool, og det er en grunn til at de bare har tapt én kamp, og det var med ni spillere. De scoret fire mål som alle var virkelig kvalitets-avslutninger.

Bournemouth og Liverpool var to av de Premier League-lagene i best form i forkant av kampen, og begge hadde vunnet fire av sine fem siste kamper.

– Vi holdt et høyt nivå de første 45 minuttene, men etter deres første mål begynte vi å gjøre ting som vi ikke hadde gjort før, vi stresset med ballen og var udisiplinerte. Vi spilte dårligere i andre omgang, avsluttet Iraola.

Liverpool topper nå tabellen med fem poeng ned til Manchester City på andreplass, som har en kamp til gode.

Salah ute lenger enn først antatt

Salah ute lenger enn først antatt

Agenten til Mohamed Salah, Ramy Abbas Issa, har avslørt at egypteren er ute lenger enn først antatt.

Konate var konge - men leserne mener at elektriske Nunez var best

Folkebørsen etter seieren mot Bournemouth:Konate var konge - men leserne mener at elektriske Nunez var best

Førsteomgangen var ikke mye å skryte av, men med en av sesongens beste omganger etter pause ble det mange gode karakterer mot Bournemouth.