Salah ute lenger enn først antatt

Agenten til Mohamed Salah, Ramy Abbas Issa, har avslørt at egypteren er ute lenger enn først antatt.

Mandag kveld tok Mohamed Salah sin agent, Ramy Abbas Issa, til Twitter/X og avslørte at skaden til Salah er mer seriøs enn hva som tidligere ble meldt av det egyptiske fotballforbundet. Agenten skriver at han vil bli ute i 3-4 uker, og han vil dermed miste mye mer enn de to kampene som først var antatt. 

Salah ble skadet i den andre kampen i årets Afrikamesterskap mot Ghana, og måtte ut til pause i kampen som endte 2-2.

Det ble tidlig meldt at det dreide seg om en hamstringskade, men den var antatt å ikke være særlig alvorlig. Han kom uansett til å miste den siste kampen i gruppespillet og en eventuell åttedelsfinale, men det var håp i Egypt-leieren at han kunne bli klar til en eventuell kvartfinale. 

Men nå virker det som at det ikke kommer til å bli aktuelt det heller. Hvis Abbas sine meldinger stemmer vil Salah tidligst være tilbake rett før en eventuell finale i Afrikamesterskapet.

Egypt har slitt stort så langt i turneringen, og de møter Kapp Verde til skjebnekamp i kveld. 

Mister Arsenal-kampen

Om rapportene stemmer betyr det også at Salah vil være utilgjengelig for Liverpool når de møter Arsenal den 4. februar. Det var håp om at han akkurat skulle rekke toppoppgjøret, men etter kveldens rapport fra Abbas virker det håpet nå helt dødt. 

I verste fall mister Salah de påfølgende to liga-oppgjørene mot Burnley og Brentford også, som er svært dårlige nyheter for Klopp og Liverpool. 

Liverpool har klart seg greit så langt uten talismanen sin, og de tok en veldig sterk og overbevisende seier mot Bournemouth i helgen, men savnet vil nok øke jo lenger Salah er borte. 

UTE MOT ARSENAL: Salah mister uansett Liverpools toppoppgjør mot Arsenal i Premier League den 4.februar.

UTE MOT ARSENAL: Salah mister uansett Liverpools toppoppgjør mot Arsenal i Premier League den 4.februar.

Drar tilbake til Merseyside

Som meldt tidligere av det egyptiske fotballforbundet, drar Salah tilbake til Merseyside etter Egypts kamp mot Kapp Verde i kveld, hvor planen er at han skal få rehabilitert seg skikkelig. 

Fotballforbundet skrev videre at de håpet at Salah kan returnere til mesterskapet i Elfenbenskysten dersom han er frisk og Egypt tar seg til en semifinale. Semifinalene spilles onsdag 7. februar. 

Men nå kan det virke som at en retur til Afrikamesterskapet er svært usannsynlig. 

Skjebnekamp for Egypt i kveld

Skjebnekamp for Egypt i kveld

Mohamed Salah sitt Egypt møter Kapp Verde til skjebnekamp i kveld. Uten seier står de i fare for å ryke ut allerede.

Her er forklaringen på VAR-situasjonene i søndagens kamp

Her er forklaringen på VAR-situasjonene i søndagens kamp

Paul Tierney i VAR-rommet havnet nok en gang i søkelyset da Liverpool vant på sørkysten.