Fotballforbundet bekrefterSalah returnerer til Merseyside etter Egypts kamp mot Kapp Verde

Afrikamesterskapet er ikke nødvendigvis over for ham, men egypteren kommer tilbake.

På torsdag pådro Mohamed Salah seg en strekk, som gjør at han ikke kommer til å spille i mandagens kamp for Egypt mot Kapp Verde.

Han er også uaktuell i en eventuell åttendedelsfinale neste helg.

Søndag stilte Salah til et sjelden pressemøte, og bekreftet at han fortsatt kjente skaden. Nå skal han tilbake til Merseyside, bekrefter Jürgen Klopp.

Kan returnere om han blir frisk

Etter Liverpools strålende 4-0-seier mot Bournemouth, bekrefter Klopp at Liverpool henter hjem Salah for at han skal gjøre rehabiliteringen sin etter muskelskaden på AXA Training Centre.

Dersom 31-åringen skulle bli frisk, vil han sette seg på flyet tilbake til Elfenbenskysten og Afrikamesterskapet, sier han.

– Det er planen. Jeg tror alle ser at det gir mening at han gjør rehabiliteringen med oss, men ingenting er skrevet i stein.

Salah har snakket med Liverpools medisinske avdeling.

– Dersom han blir frisk før finalen vil han trolig reise tilbake til Afrikamesterskapet, sier manageren til Lewis Steele i Daily Mail.

Finalen i Afrikamesterskapet spilles 11. februar, men slik Egypt har spilt så virker det ikke veldig sannsynlig at de kommer dit.

Som Liverpool-supportere må det være innafor å både krysse fingrene for at Egypt ryker ut, og at Salah kan bli klar til Liverpools bortekamp mot Arsenal søndag om to uker. Uansett må det være veldig positivt for Liverpool at han kommer tilbake dit, og ikke risikeres for å redde Egypt før det er forsvarlig at han spiller kamp igjen.

Vil ha ham tilbake til en semifinale

Vil ha ham tilbake til semifinalen

Sent søndag kveld bekrefter det egyptiske fotballforbundet at Salah vil fly til England for å få behandling for muskelskaden sin.

Det vil skje etter kampen mellom Egypt og Kapp Verde mandag kveld.

Fotballforbundet skriver videre at de håper at Salah kan returnere til mesterskapet i Elfenbenskysten dersom han er frisk og Egypt tar seg til en semifinale. Semifinalene spilles onsdag 7. februar.

– Jeg har drømt om dette siden jeg var fem år gammel

– Jeg har drømt om dette siden jeg var fem år gammel

Conor Bradley overbeviste stort i Premier League-debuten.

De kan synge «You’re just a shit Andy Carroll» så mye de vil. Darwin skjønner neppe hva sangen handler om – og vil aldri la seg påvirke

Spillerbørs og folkebørsDe kan synge «You’re just a shit Andy Carroll» så mye de vil. Darwin skjønner neppe hva sangen handler om – og vil aldri la seg påvirke

Liverpool manglet ti mann og møtte et formsterkt Bournemouth.

Kommentar 21.jan 19:27