– Jeg har drømt om dette siden jeg var fem år gammel

Conor Bradley overbeviste stort i Premier League-debuten.

Søndag spilte Conor Bradley sin 11. kamp for Liverpool – fortsatt færre enn de 13 A-landskampene han har for Nord-Irland – men for første gang fikk 20-åringen vise seg frem i Premier League.

Og det gjorde han. Aldri redd for å involvere seg, god defensivt mot driblesterke Luis Sinisterra – og et våpen offensivt der han hele tiden vil være med.

Han kunne ha scoret to mål, men den første scoringen må han vente på.

– Med headingen, så skjønte jeg ikke hva som skjedde. Jeg kunne ikke forstå at jeg hadde den sjansen, og bommet åpenbart på den, men med den andre avslutningen så var det en god redning, så det var leit, sier han i et intervju vist på Sky Sports etter kampen.

Drømt siden han var fem år gammel

Bradley vant alle kåringene som kunne vinnes for sine prestasjoner for Bolton forrige sesong, men en mystisk ryggskade har holdt ham ute mye av denne sesongen.

I oppladningen til kampen, etter gode prestasjoner mot Arsenal og Fulham etter nyttår, har Jürgen Klopp snakket om hvordan det har vært å vente på nord-iren han har så stor tro på.

– Det har vært drømmen min siden jeg var fem år gammel. Jeg har ventet på Premier League-debuten min en stund, så jeg er veldig stolt, sier Bradley.

IMPONERTE: Conor Bradley spilte glimrende, både offensivt og defensivt.

IMPONERTE: Conor Bradley spilte glimrende, både offensivt og defensivt.

Han fikk også spørsmål om seieren.

– Det var en god lagprestasjon. Det er et vanskelig sted å komme, de har vært i god form. Å vinne 4-0 og holde nullen det er viktigste, så vi er fornøyde.

Trent på vei tilbake

Trent Alexander-Arnold kan bli klar til semifinalen mot Fulham på onsdag har manageren sagt. Bradleys inntreden i laget åpner mer opp for at visekapteinen kan brukes sentralt på midtbanen.

Bradley fikk spørsmål av reporteren om jobben med å holde Alexander-Arnold ute av laget.

– Jeg vet ikke hvor lett det er! Trent er fantastisk, og har vært i utrolig form denne sesongen. Jeg får fortsette å gi mitt beste for laget, og så får vi se hvor det tar meg.

Høyrebacken kronet en flott Premier League-debut med målgivende til Diogo Jotas 3-0-mål. Etter kampen tullet Jota med at innlegget ikke var godt nok da han snublet i sitt første forsøk på avslutning.

– Jeg fortalte ham at det ikke var et godt innlegg! Men ja, han var veldig god i semifinalen av Carabao Cup, fortjente å starte, leverte en flott prestasjon og scoret nesten et mål! Det var en veldig god kamp av laget, og spesielt i andreomgangen, sa Jota, som ble kåret til banens beste av Sky Sports.

De kan synge «You’re just a shit Andy Carroll» så mye de vil. Darwin skjønner neppe hva sangen handler om – og vil aldri la seg påvirke

Spillerbørs og folkebørsDe kan synge «You’re just a shit Andy Carroll» så mye de vil. Darwin skjønner neppe hva sangen handler om – og vil aldri la seg påvirke

Liverpool manglet ti mann og møtte et formsterkt Bournemouth.

Kommentar 21.jan 19:27
Liverpool-laget overbeviser uansett hvem som mangler. Har luke på fem poeng igjen!

Liverpool-laget overbeviser uansett hvem som mangler. Har luke på fem poeng igjen!

Kamp 15.jun 2023 10:53