– Jeg håper at noen kjører ham hjem, for nå sitter han i garderoben og ser ikke bra ut!

Trent Alexander-Arnolds erstatter løp sokkene av seg i semifinalen mot Fulham.

Tirsdag ettermiddag, dagen før gårsdagens seier mot Fulham, kom beskjeden om at Trent Alexander-Arnold ville miste de neste kampene med en kneskade. Det kunne vært et stort problem, men slik det ser ut nå, blir ikke savnet av scouseren like stort som kanskje ventet.

Gjennom kampen mot London-klubben i går kveld, leverte nemlig hans erstatter, Conor Bradley, en fabelaktig kamp på høyrebacken, og ble blant annet kåret til banens beste av Liverpool.nos Arild Skjæveland. Jürgen Klopp var også svært fornøyd med ungguttens bidrag.

– Jeg fortalte ham allerede før kampen at jeg hadde ventet på det øyeblikket vi kunne gi ham sjansen (fra start). Jeg var virkelig spent på det fordi han ble skadet i pre-season, og allerede da hadde vi høye tanker om ham, startet tyskeren og fortsatte:

– En topp fyr. I dag var ganske intenst for ham. Jeg håper noen kjører ham hjem, for nå sitter han i garderoben og ser ikke bra ut!

OFFENSIV: Conor Bradley ser ut som en unggutt Liverpool kan nyte godt av de neste årene.

OFFENSIV: Conor Bradley ser ut som en unggutt Liverpool kan nyte godt av de neste årene.

Fra høyrebacken fikk vi se 20-åringen løpe opp og ned ute på sidelinjen gjennom hele kampen, uredd og med flere flotte bidrag offensivt. Det hjelper selvfølgelig at han virker ganske solid bakover også.

– Han ga sitt absolutt beste, og det er virkelig fint å se. Nestemann sitter allerede på benken (Owen Beck). Det var veldig kult at Conor kunne vise hvor god han er blitt, men det er selvfølgelig mer i vente.

De fleste fikk nok med seg at Bradley spilte en slags rolle da Fulham tok ledelsen på Anfield. Nordiren var på etterskudd, og rotet det til med taklingen like før målet.

– Slike ting skjer, og når du er en forsvarer vil situasjoner som denne dukke opp på en eller annen måte. Men det handler mer om hvor fort du kan spille deg inn i kampen igjen. Jeg så ingen (negativ) reaksjon fra ham, og det likte jeg veldig godt. 

Avslutningsvis fikk Liverpool-treneren spørsmål om avansementet allerede er klart før den andre kampen. Det korte svaret hans var selvfølgelig nei.

– Det er ikke over ennå. Jeg forventet ikke å få et resultat der jeg kan si: «Vi kan bestille hotellet nå». Marco (Silva) er nok ikke veldig fornøyd, men de vet at det fortsatt er åpent. De ga oss virkelig problemer, men vi håper å være mer påskrudd fra start i den neste kampen, sa Klopp.

Fulham - Liverpool, returkampen i ligacupens semifinale, skal spilles den 24. januar.

– Engelsken min er ikke god nok til å sette ord på hvor mye jeg ser frem til denne vinterpausen

– Engelsken min er ikke god nok til å sette ord på hvor mye jeg ser frem til denne vinterpausen

Jürgen Klopp sliter med å forklare hvordan Darwin Nunez kun står med åtte mål denne sesongen – og snakket om lagets evne til å snu kamper. Nå får han og laget endelig en pause.

Uten sine beste kort vrengte Klopp stokken, og kom opp med noen jokere

Kampkommentar Liverpool - Fulham: Uten sine beste kort vrengte Klopp stokken, og kom opp med noen jokere

Med en tung fraværslista måtte Liverpool tenke offensive tanker på nytt.

Kommentar 10.jan 23:24