– Selv synes jeg det gikk veldig bra mot ham, så jeg er fornøyd!

Conor Bradley hadde full kontroll på Gabriel Martinelli. Får han en sjanse fra start mot Fulham i morgen kveld?

Mange var kanskje skeptisk da Jürgen Klopp valgte å sette innpå både Conor Bradley og Bobby Clark på stillingen 0-0 på Emirates søndag kveld.

Førstnevnte, som skulle opp mot Gabriel Martinelli ute på høyresiden til Liverpool, klarte seg imidlertid svært godt, til tross for at brasilianeren hadde rundlurt Trent Alexander-Arnold ved et par anledningerl like før.

Brasilianeren fikk heldigvis lite til etter det, noe vi må takke nordiren for. Etter kampen var 20-åringen i ekstase etter avansementet.

– Jeg prøvde bare å tvinge ham innover! Så fort jeg kom inn, sa Trent til meg at jeg skulle gjøre det, og han ville være der for å dekke meg. Så hver gang han prøvde å utfordre meg, gjorde jeg det. Selv synes jeg det gikk veldig bra mot ham, så jeg er fornøyd, sa Bradley til liverpoolfc.com.

1-0: Bobby Clark, Jarell Quansah og Conor Bradley feirer sammen med Liverpools førstelagsspillere på Emirates.

1-0: Bobby Clark, Jarell Quansah og Conor Bradley feirer sammen med Liverpools førstelagsspillere på Emirates.

Det bør han være også. Fem minutter etter innhoppet scoret Jürgen Klopps mannskap sitt første mål, før den avgjørde scoringen var et faktum fem minutter på overtid. Det sikret de røde en plass i den fjerde runden, som spilles mot Norwich eller Bristol Rovers på Anfield.

– Jeg er bare strålende fornøyd med å komme på banen og hjelpe laget på alle måter. Det er også helt fantastisk å være videre til den neste runden, fortsatte nordiren.

Klar beskjed fra Klopp

Bradley kom innpå sammen med to år yngre Bobby Clark, som spilte sin tredje seniorkamp for de røde. 18-åringen, som har slitt med skader gjennom høsten, var naturlig nok også fornøyd etter en god oppvisning på midtbanen.

– Det er en fantastisk følelse. Jeg har spilt med Conor på akademiet i en stund nå, så å komme inn med ham var en veldig god følelse, sa stortalentet.

Fra benken fikk den unge duoen en klar beskjed fra Jürgen Klopp før innbyttet.

– Han sa vi måtte gjøre forsvarsjobbene våre bra og spille vårt spill med ballen. Alle er verdensklassespillere, så vi måtte være skjerpet til enhver tid. Nå har det vært noen veldig gode resultater i det siste, og 2-0 borte mot Arsenal er selvfølgelig en flott kamp.

Duoen spilte seg i alle fall ikke ut av laget før ligacupkampen mot Fulham onsdag kveld. Kan en av dem kanskje få en mulighet fra start eller i hvert fall spilletid mot Marco Silvas menn? Det gjenstår å se.

Åtte år uten nettkjenning– nå håper Gomez at scoringen kommer snart

Åtte år uten nettkjenning– nå håper Gomez at scoringen kommer snart

Joe Gomez er Liverpools «potet» i det bakre leddet, og forteller at det fortsatt er litt uvant å spille venstreback.

Hjemmekamp i FA-cupens fjerde runde!

Hjemmekamp i FA-cupens fjerde runde!

I neste uke får Liverpool vite hvem de skal møte av Bristol Rovers og Norwich.