Bekreftet:Høyrebacken signerer ny langtidskontrakt

Nord-iren var tilbake på fotballbanen for første gang på flere måneder mot LASK.

Etter gårsdagens 4-0 seier mot LASK kommer det en ny gladmeldning for alle Liverpool-supportere. Høyreback Conor Bradley, som gjorde comeback etter skade mot LASK, har signert en ny langtidskontrakt med klubben.

Han skrev under på sin forrige kontrakt i 2021, og har nå forlenget den nåværende avtalen. Jürgen Klopp har tydelig tro på høyrebacken som en fremtidig brikke i Liverpools førstelagstropp.

Bradley imponerte i pre-season, men skadet seg like før sesongstart. Nord-iren hadde ikke vært på banen for de røde før gårsdagens kamp. Med hans gode spill i sommer valgte klubben å ikke hente inn en backup for Trent Alexander-Arnold.

Saken oppdateres!

Utlånet som endret alt

Conor Bradley ble hentet til Liverpool fra den nord-irske klubben Dungannon i 2019, og har siden blitt sett på som et stort talent i klubbens akademi. I 2021 var han med på pre-season med førstelaget, og debuterte på førstelaget mot Norwich den 21. oktober 2021.

Da hadde han allerede spilt tre a-lagskamper for Nord-Irland. Nå står 20-åringen med 13 kamper med flagget på brystet.

Landslagsspilleren ble utlånt til League One-klubben Bolton forrige sesong, og leverte varene fra start. Fra en offensiv høyreback-posisjon leverte han syv mål og seks målgivende pasninger. Det ble ikke opprykk til Championship med klubben, men klubben sikret seg EFL Trophy. Bradley spilte hele kampen på Wembley.

Han ble også kåret til årets spiller og årets spiller valgt av spillerne i 2022/2023-sesongen.

I sommer var Liverpool fast bestemt på å prøve ham ut i pre-season, og etter flere gode prestasjoner, ble han lagt en del av førstelagstroppen til Jürgen Klopp i høst. Et tretthetsbrudd i ryggen har gjort at han ikke har vært på banen for de røde før torsdag kveld. Nå er han tilbake, og vil sannsynligvis få rikelig med spilletid denne sesongen.

Bradley står med seks kamper og en målgivende pasning for Liverpools førstelag.

– Dette handler ikke om hvem av Cody Gakpo og Darwin Nunez som skal starte

– Det handler ikke om hvem av som skal spille midtspiss

Cody Gakpo spilte en god kamp mot LASK, men Jürgen Klopp sier at han ikke ser på troppen sin på den måten.

– Caoimhin Kelleher er utvilsomt god nok til å være førstekeeper

– Han er utvilsomt god nok til å være førstekeeper

Caoimhin Kelleher får mer spilletid fremover.