Se treningsbildeneGordon og Bradley trente med førstelaget

Det var 25 spillere på dagens trening.

Onsdag hadde Liverpool FC sin siste trening før torsdagens kamp mot LASK. Da Liverpool U21 spilte Lancashire Senior Cup mot Burnley på tirsdag, var ingen av dem med, og det var ikke meldt om nye skader, så dette viser hvorfor. De er kanskje begge aktuelle for en plass på benken i torsdagens kamp.

Gordon satt på benken også mot Toulouse i 3-2-tapet tidligere denne måneden. Bradley er nettopp tilbake i trening etter en ryggskade, og har mistet første del av sesongen. Han er den naturlige backupen for Trent Alexander-Arnold, så det blir spennende å se hva han får til og hvilke steg han har tatt etter fjorårets utlån til Bolton der han ble årets spiller.

Vi merker oss også at Calum Scanlon ikke var med. Han debuterte sist Liverpool spilte hjemme i Europa League, da Toulouse ble slått 5-1. Heller ikke midtbanespilleren James McConnell trente. Han har spilt to kamper for Liverpool denne sesongen, og vært i troppen i seks kamper. Vi har ikke kjennskap til hvilke skader de to har fått. Bobby Clark er en annen som manglet, og han er ute med skade og først forventet tilbake på nyåret. Det er en spiller en ville forvente ble involvert i Europa denne sesongen, basert på prestasjonene i pre-season.

Dette var de som trente

Alisson Becker er skadet, og deltok ikke på treningen. Adrian trente, men er ikke registrert og kommer ikke til å være involvert mot LASK på torsdag. Dette var den fulle troppen, ifølge Jack Lusby i thisisanfield.com:

Målvakter: Kelleher, Adrian (ikke registrert), Pitaluga, Mrozek

Forsvar: Matip, Konaté, van Dijk, Gomez, Quansah, Alexander-Arnold, Tsimikas, Bradley, Chambers

Midtbane: Szoboszlai, Mac Allister, Jones, Gravenberch, Elliott, Endo

Angrep: Salah, Nunez, Diaz, Gakpo, Doak, Gordon

Se treningsbildene

Liverpool - LASK spilles torsdag kl. 21.00, og vises på V Sport 1 og Viaplay.

– Det føles som at Manchester City har tatt ett steg tilbake og Liverpool har tatt to frem

– Det føles som at Manchester City har tatt ett steg tilbake og Liverpool har tatt to frem

Kampen på Etihad illustrerte hvor mye sterkere årets Liverpool-utgave er kontra fjorårets. I «Liverpool.no: Pausepraten» snakker vi om mannen som stilnet kritikerne, mannen som returnerte fra skade, og den kjente Anfield-atmosfæren som har vært litt fraværende på torsdagskveldene.

Podcast 29.nov 17:39
Torsdag er det kamp igjen – hvem bør starte når LASK kommer til Anfield?

Torsdag er det kamp igjen – hvem bør starte når LASK kommer til Anfield?

Lørdagens kamp mot Manchester City har kostet, og søndag er det ny ligakamp, så hvem vil du se fra start?

Velg lag 29.nov 16:21