– Det føles som at Manchester City har tatt ett steg tilbake og Liverpool har tatt to frem

Kampen på Etihad illustrerte hvor mye sterkere årets Liverpool-utgave er kontra fjorårets. I «Liverpool.no: Pausepraten» snakker vi om mannen som stilnet kritikerne, mannen som returnerte fra skade, og den kjente Anfield-atmosfæren som har vært litt fraværende på torsdagskveldene.

Liverpool tok med seg et knallsterkt poeng fra Etihad forrige helg, og går inn i kommende helg som ett av lagene helt i teten. Vil den fine ligaformen holde seg når Fulham kommer til Anfield? Vil Trent Alexander-Arnold fortsette å stilne kritikerne? Har Curtis Jones gjort nok for å fortsette på midtbanen, eller er det Ryan Gravenberch som fortjener den "ledige" plassen?

Men før Fulham tar turen til Merseyside, er det østerrikske LASK Linz som kommer på besøk. Liverpool sikrer avansement i Europa League med seier, og Klopp vil nok helst unngå en andreplass i gruppa. Hvordan skal laguttaket balanseres? Og hva skjer med den "kjente Anfield-atmosfæren" i Europa denne sesongen?

Mari Lunde har med seg Stefan Fosse og Tore Hansen i «Liverpool.no: Pausepraten».

Her er temaene:

(Tidskodene kan avvike noe)

00:00: Ett poeng mot City, er det godkjent?

04:00: Trent Alexander-Arnold har blitt hengt ut på sosiale medier, og vi mener kritikken er overdreven.

08:50: Denne kampen sammenlignet med fjorårets kamp på Etihad viser hvilke store steg Liverpool har tatt.

10:20: Skader på Alisson og Jota?

14:10: – Forventer tre poeng og komfortabel seier

17:00: Curtis Jones og midtbanedillemmaet

21:20: Slik sikrer Liverpool avansement og gruppeseier

22:30: Laguttaket mot LASK

25:40: Hva skjedde med den kjente Anfield-atmosfæren?

Listen on Apple Podcasts