– Caoimhin Kelleher er utvilsomt god nok til å være førstekeeper

Caoimhin Kelleher får mer spilletid fremover.

Alisson Becker skadet seg mot Manchester City på lørdag, og håpet er at han skal rekke hjemmekampen mot Manchester United søndag 17. desember.

Caoimhin Kelleher ville uansett stått torsdagens kamp mot LASK, og nå skal han stå de kommende kampene mot Fulham, Sheffield United, Crystal Palace og Union Saint-Gilloise før Alisson forhåpentligvis er skadefri igjen.

Det startet bra for 25-åringen, som gjorde flere flotte redninger og holdt nullen i 4-0-seieren mot LASK. På pressekonferansen som ble gjort med fokus på Fulham-kampen i helgen, fikk Jürgen Klopp spørsmål om iren var god nok til å være førstekeeper.

– Ja utvilsomt. Vi ser ham hver dag på trening, og han er et eksepsjonelt talent. Vi nevner kanskje ikke navnet ofte nok, men John Achterberg fortalte meg på dag én da jeg kom at dette vil være vår spiller fra egne grader som vil lykkes. Siden den gang har vi sett hvert steg. Han var en gutt og nå er han en mann, sier Klopp.

– Det er ingen tvil om at han en topp målvakt.

Samtaler om Caoimhin Kellehers fremtid

Kelleher var linket til flere Premier League-klubber i sommer, men ble værende. Klopp innrømmer at det var samtaler, men målvakten ble værende – en kunne rett og slett ikke slippe ham uten å ha en god løsning klar som backup for Alisson. Til det er han for verdifull av flere grunner.

– Han er generelt en fokusert person, og ikke en du vil se i baren i kveld (etter LASK) som feirer at han har holdt nullen. Det er ikke problemet. Caoimhin er forberedt på å spille, og det er det han vil. Vi hadde så klart samtaler i sommer om fremtiden, men så lenge vi ikke har en løsning, kan vi ikke låne ut spillere, sier Klopp.

– Han har status som «homegrown», og det viktigste er å gjøre det beste for Liverpool. Så kan vi se hvordan vi kan løse det. Dette er ikke en situasjon han ønsket, men likevel på en måte så er det det siden han ønsker å få sjanser og spilletid. Nå skal han definitivt spille noen kamper, og jeg stoler på ham.

Liverpool - Fulham spilles søndag kl. 15.00, og vises på TV3+ og Viaplay.

«Det er bare 12 måneder siden mange trodde at Klopp-imperiet var i ferd med å smuldre opp. Han har motbevist dem»

Dette skriver avisene:«Det er bare 12 måneder siden mange trodde at Klopp-imperiet var i ferd med å smuldre opp. Han har motbevist dem»

«Mulighetene er uendelige» for Liverpool 2.0 etter nok en vellykket rotering av laget og 4-0-seier over LASK. Det skriver de engelske avisene.

Innsikt Fre. 01.12. 13:05
Liverpool har aldri startet mer overbevisende på Anfield

Har fått til noe kun ett lag tidligere har klart på toppnivå i England

Liverpools hjemmeform er strålende.

Innsikt Fre. 01.12. 11:39