– Jeg føler meg mye skarpere enn forrige sesong

Caoimhin Kelleher får mer spilletid denne sesongen.

Forrige sesong måtte Caoimhin Kelleher klare seg med fire kamper i alle turneringer. Det ble én kamp i Premier League, én i FA-cupen og to i ligacupen.

Denne sesongen har han fått både ligacupen og Europa League så lenge han har vært frisk, og står onsdag sin femte kamp for sesongen. «Rekorden» hans er åtte fra 2021/22-sesongen.

– Det at jeg spiller litt flere kamper gir meg også mer kamptrening og skarphet. Det handler om å være klar i tilfelle det verste skulle skje, så jeg prøver bare å være forberedt på det, og å være forberedt på kampene jeg skal starte, sier hovedpersonen selv til Liverpoolfc.com

– Jeg er veldig glad for at manageren har gitt meg tillit til å starte kampene i denne turneringene, og at jeg også har fått ligacupkampene så langt. Det har vært bra for meg, og har gitt meg bra med spilletid. Jeg er glad for å få spille i denne turneringen, og det er åpenbart mot gode motstandere, så du får gode bortekamper slik som denne.

– Jeg føler meg bra, og føler meg mye skarpere enn det jeg gjorde forrige sesong. Jeg får mer spilletid, og det gir meg litt mer selvtillit til å gå ut der og spille bra. Jeg er fornøyd, og ønsker å fortsette med den formen.

Ser frem til Toulouse

Når det er pressekonferanse kvelden før bortekampen mot Toulouse, er det iren som skal snakke sammen med Jürgen Klopp. I intervjuet han har gjort med hjemmesidene tidligere samme dag, snakker han om ambisjonene i Europa League denne sesongen.

– Vi har fått et godt momentum. Vi hadde en stor seier sist vi spilte, og har også vunnet våre to andre kamper, så vi satser bare på å bygge videre på det og vinne videre i turneringen. Vi har startet bra, så vi ønsker å beholde det momentumet. Det var en fin seier. Vi scoret noen mål, men jeg synes også at Toulouse var et ganske godt lag som skapte problemer for oss også. Det blir ikke lett, og spesielt ikke på bortebane.

– Jeg synes supporterne deres var veldig bra da de kom til Anfield, så jeg forventer en god atmosfære der også. Det blir en tøff kamp. Jeg liker å spille i en slik atmosfære. Det er er en god utfordring, der du tester deg selv i andre omgivelser enn i en hjemmekamp. Det er en utfordring jeg liker og ser frem til. Det viktigste målet er alltid å gå videre fra gruppen. Så dersom vi kan gjøre det så tidlig som mulig, så vil vi være fornøyde. Vi forbereder oss på å gå for seier, og det er det vi ønsker.

– Målet vårt er å vinne alle turneringer vi deltar i, men vi må ta det steg for steg, og vi har tatt denne turneringen veldig alvorlig fra starten. Vi må bare fortsette slik, og forhåpentligvis kvalifisere oss for sluttspillet når denne kampen er over. Det er mye kvalitet i denne troppen, og det viser seg når vi spiller torsdager og søndager. Det er kort mellom kampene, så det blir mange forandringer mellom dem. Det er mye bredde i tropen, og det gir også spillerne mulighet til å spille hver uke, noe som er bra for lagmoralen og troppen. Alle får spilletid, og alle bidrar til seire, sier han.

Toulouse - Liverpool spilles torsdag kl. 18.45, og vises på V Sport 2 og Viaplay.

Ikke med til Toulouse

Ikke med til Toulouse

Ryan Gravenberch og Curtis Jones er igjen på Merseyside. Dette er de 22 spillerne som har reist.

– Gravenberch har en liten kneskade

Pressekonferansen:– Gravenberch har en liten kneskade

Vi fulgte pressekonferansen før kampen mot Toulouse.