– Har ventet og ventet på at Conor Bradley skal bli frisk

Conor Bradley kommer til å få Premier League-debuten sin i dag.

Det er gode dager for Liverpools akademi, og det ble spesielt synlig i FA-cupkampen mot Arsenal, der ti spillere kom på banen som hadde vært innom akademiet i Kirkby.

Lørdag kveld knuste U18-laget Arsenal hele 7-1, og det viser at det gror godt også blant de litt yngre igjen enn de som allerede har fått sjansen.

– En av de få helt topp tingene jeg arvet da jeg kom hit, var en trener som var link mellom akademiet og førstelaget. Først var det Pep Lijnders, og nå er det Vitor Matos. Vi har alltid vært oppdatert på hva som skjer. Jeg ville likt å si at jeg ser alle kampene fra U14 og oppover, men det er ikke sant. Men i det øyeblikket noen står frem, eller fortjener en belønning, så kommer de opp til oss på trening, sier Jürgen Klopp til Liverpool Echo

– Vitor sier at det ikke handler om antall. Noen ganger er det en gutt jeg aldri har sett før. Vi har mange gode gutter med oss. Conor Bradley etter lånet, og det samme med Jarell Quansah. Da pre-season startet så de klare ut med en gang, fra første kamp.

– Har ventet og ventet på Conor Bradley

Conor Bradley har virkelig stått frem de siste ukene, med et godt innhopp mot Arsenal og en veldig god kamp mot Fulham i semifinalen av ligacupen i Trent Alexander-Arnolds fravær. Det var hans tiende kamp for Liverpool.

Til nå har han fem kamper fra start og fem som innbytter for de røde siden debuten i september 2021, men han har fortsatt ikke spilt i Premier League. Der vil han med all sannsynlighet få debuten sin mot Bournemouth i dag.

– Conor hadde en skade som kom ut av det blå. Det er ikke lett å holde følge med disse guttene, og det holdt ham tilbake. Vi har desperat ventet på å få ham tilbake. Det er alltid det samme: «Du må kjøpe en høyreback slik at Trent kan spille på midtbanen, du må kjøpe en midtstopper». Men vi har Conor, og vi har Jarell, sier han.

Det konstante jaget om å kjøpe nye spillere ville ha kommet i veien for det vi nå ser med den nordirske 20-åringen og Jarell Quansah, mener manageren.

– Det er ikke en populær mening, men dersom vi hadde kjøpt en høyreback eller midtstopper, så ville ikke disse guttene fått vist seg frem. Jeg har fortalt ham at ventetiden på at Conor endelig kan spille sikkert har vært lenger for meg enn den har vært for ham, og jeg er bare så glad for å kunne gi ham den muligheten, sier Klopp.

Bournemouth - Liverpool spilles kl. 17.30, og vises på V Sport PL.

– Vi må gjøre noe helt spesielt for å slå dem

– Vi må gjøre noe helt spesielt for å slå dem

Bournemouth-sjef Andoni Iraola har holdt sin pressekonferanse.

Maktdemonstrasjon! Liverpool KNUSTE Arsenal og gikk videre i FA Youth Cup

Maktdemonstrasjon! Liverpool KNUSTE Arsenal og gikk videre i FA Youth Cup

Liverpool lekte seg videre til femte runde av FA Youth Cup.