Håp om at det ikke er en alvorlig skade

Liverpool FC venter fortsatt på resultat etter at Mohamed Salah har vært på skann.

Det så alt annet enn bra ut da Mohamed Salah måtte forlate banen og byttes ut før pause i Egypts kamp mot Ghana på torsdag.

Salah er spilleren som nesten aldri er skadet, og spesielt hamstringskader har virket utenkelig med ham.

Jürgen Klopp fortalte på fredagens pressekonferanse at han hadde snakket med spilleren, men at klubben fortsatt ventet på en diagnose. Salah skal undersøkes nærmere på fredag, men så langt har det ikke kommet noe fra verken Liverpool eller det egyptiske fotballforbundet.

Se situasjonen her:

Tror ikke det er alvorlig

Paul Gorst i Liverpool Echo har gjort sine egne undersøkelser, og kilder rundt Egypts landslagstropp skal ha gitt signaler om at skaden ikke er så alvorlig.

Egypt skal møte Kapp Verde på mandag, et Kapp Verde-lag som allerede er klare som gruppevinnere, og der kommer ikke Salah til å bli risikert, skriver Gorst.

Han skriver videre at ulike kilder, både i Egypt og i Elfenbenskysten der mesterskapet spilles, har sagt at problemet til Salah er i ryggen, heller enn hamstringen, slik det så ut på TV-bildene.

«Dersom det var en Champions League-finale ville han ha fullført kampen», siteres en kilde. I Egypt er det fortsatt håp om at Salah kan spille dersom Egypt tar seg videre i Afrikamesterskapet.

– Det var et sjokk

Manager Jürgen Klopp snakket om Salah på sin pressekonferanse på fredag.

– Vi vet ingenting. Jeg snakket med ham i går kveld. Med slike skader trengs ytterligere undersøkelser, og det er det vi holder på med nå. Når det er gjort vil vi få vite mer, sa Klopp.

– Der og da var det et sjokk, og man fryktet hva det kunne være, la manageren til.

Ifølge The Athletichar Salah bare gått glipp av ti Premier League-kamper i løpet av seks og en halv sesong som Liverpool-spiller. Forrige gang han måtte forlate banen med en skade var i Champions League-finalen i Kyiv i 2018, og da ble skaden påført av en motspiller. Det har stort sett aldri vært snakk om muskelskader, men heller hjernerystelse, koronasmitte eller landslagsspill. 

– Det virket ikke som at han pådro seg en smell med høy intensitet. Det kan ofte skje med slike hamstringskader. Men han kjente det, og vi vet hvor sjelden Mo føler at han er nødt til å forlate banen. Så det er definitivt noe, og vi må finne ut hva det er, sa Klopp og la til: 

– Men jeg har ikke noe mer informasjon nå. 

Klopp fikk også spørsmål om Liverpool kommer til å sende representanter fra sin medisinske avdeling til AFCON-vertsnasjon Elfenbenskysten for å undersøke Salah. 

– Det kommer an på diagnosen. Nå skal han gjennom undersøkelser, og så må vi se hva Egypt tenker. For øyeblikket er det for tidlig å si.

– Dessverre er det slik her i livet at noen ting ikke fungerer

– Dessverre er det slik her i livet at noen ting ikke fungerer

Det var ingen samtale mellom Jürgen Klopp og Jordan Henderson før han returnerte til Europa og signerte for Ajax.

– Har ingen hast med å få på plass en ny sekser

– Har ingen hast med å få på plass en ny sekser

Liverpool har et meget stille januarvindu, og det kommer neppe til å endre seg i tiden fremover, ifølge James Pearce.