Landslagssjefen om Salahs skade: – Tror ikke det er alvorlig, men vi får se

Mohamed Salah måtte ut før pause i kampen mot Ghana.

Mohamed Salah har blitt byttet ut med skade i torsdagens kamp mellom Egypt og Ghana i Afrikamesterskapet. Liverpool-spilleren har ifølge The Athletic-journalist Simon Hughes gått ut med det som likner en hamstringskade.

«Salah er nede for telling og må byttes ut. Så ut til å holde seg til hamstringen», skriver Hughes og legger til at det så ut til at Salah var preget på vei ut av banen.

Like etter at landslagskapteinen ble byttet ut, gikk Ghana opp i en 1-0-ledelse på overtid av første omgang. Til slutt endte kampen 2-2, etter at egypterne kom tilbake og utliknet to ganger. Mohammed Kudus scoret to ganger for Ghana, mens Omar Marmoush og Mostafa Mohamed scoret for Egypt. Håpet om avansement lever dermed før den siste kampen mot Kapp Verde. Om Salah fortsatt er i troppen til den kampen gjenstår å se.

Etter kampen har landslagssjef Rui Vitoria kommet med en oppdatering om skaden.

– Vi vet ikke helt hva problemet er. Jeg håper det ikke er et stort problem. Timingen gjorde det vanskelig for oss fordi vi bare kunne gjøre to bytter etter pause. Jeg tror ikke det er alvorlig, men vi får se, sier han ifølge Hughes.

Egypt står med to poeng etter to kamper i gruppespillet. Den første kampen endte også 2-2, mot Mosambik. Da scoret Salah på straffespark syv minutter på overtid.

Salah har aldri tidligere hatt en hamstringskade i karrieren, ifølge Transfermarkt. Kampene han har gått glipp av for Liverpool har skyldtes koronavirus og hjernerystelse. Vi kommer tilbake med mer når det kommer oppdateringer om Salahs skade.