– I pausen tenkte jeg «Skal du dra på landslaget etter den prestasjonen?»

Mohamed Salah scoret sitt 150. og 151. mål i Premier League for Liverpool i kveld.

Mohamed Salah fortsetter å levere målpoeng i et vanvittig tempo, og etter kveldens kamp topper han både mål- og målgivende-listen i Premier League. Totalt står han med 22 målpoeng på 20 kamper.

Etter en svak førsteomgang, med straffebom og sjansesløseri, kom en helt annen versjon av høyrekanten ut i den andre omgangen. Det endte med to mål og én målgivende pasning.

– Spillerne snakket i garderoben i pausen, og vi snakket om å holde oss rolig. Da tenkte jeg «Skal du dra på landslaget etter den prestasjonen?» Nei, selvfølgelig ikke. Dette er et flott resultat for oss, for den var en intens kamp. Nå leder vi tabellen, og vi må bare fortsette å vinne hver kamp, sa han til Sky Sports etter kampen.

Byttet sko

Egypteren avslørte også at han tok et spesielt grep i pausen etter den første omgangen. 

– Det andre skoparet bommet jeg straffen med, og jeg trente for første gang med det søndag. Det er ikke overtroisk ettersom jeg spiller med flere skopar, men når jeg føler at det kommer til å plage meg bytter jeg bare. Det roet tankene mine og gjorde at jeg kunne fokusere på kampen. 

Kveldens scoringer markerte nummer 150 og 151 i Premier League. Alle har kommet i Liverpool-drakten. Harry Kane (Tottenham), Sergio Aguero (Manchester City), Thierry Henry (Arsenal) og Wayne Rooney (Manchester United) er de eneste spillerne som har klart det før ham, ifølge OptaJoe.

Nå reiser Liverpools målkonge mot Egypt for å spille Afrikamesterskapet, et tap som kan påvirke de røde mye den neste måneden. Salah tror selv at de andre spillerne vil levere i hans fravær.

– Jeg vil selvfølgelig vinne den turneringen (AFCON). De vil klare seg veldig godt uten meg, for vi har fantastiske spillere her. Alle kan spille på min plass, og alle kan gjøre det jeg gjør, sa en ydmyk tomålsscorer.

– Det betyr veldig mye å spille for landslaget. Du kan spørre Carragher... du kan spørre hvem som helst. Å spille på landslaget kan man ikke ta for gitt, og jeg vil gjerne vinne med dem.

Etter kveldens kamp ligger Liverpool på en førsteplass i Premier League, tre poeng foran Aston Villa. 31-åringen, som selvfølgelig har Premier League-gullet i hodet, sier dette om tittelsjansene:

– Vi har stor tro på oss selv. Vi har så gode spillere. Alle må bare jobbe hardt (for det), avsluttet han.

Liverpool fyrte på alle sylinderne og leverte en maktdemonstrasjon mot Newcastle - dette ser ut som et nytt mesterlag!

Kampkommentar Liverpool-Newcastle:Liverpool fyrte på alle sylinderne og leverte en maktdemonstrasjon mot Newcastle - dette ser ut som et nytt mesterlag!

Liverpool befestet sin plass på toppen av tabellen. Her er vår kommentar etter kampen.

Kommentar Man. 01.01. 23:38
Tre mål på to uker – nå har scouseren virkelig funnet formen!

Spillerbørs og folkebørs etter Liverpool - Newcastle:Tre mål på to uker – nå har scouseren virkelig funnet formen!

Bruno Guimaraes og Newcastle så ut som smågutter mot Curtis Jones. Dette er vår børs etter seieren mot Newcastle.

Kommentar Man. 01.01. 22:59