Dette er laget som starter mot Luton

Jürgen Klopp må klare seg uten 11 spillere. Dette er de 11 som starter.

Liverpools skadeliste foran onsdagens kamp mot Luton Town er helt vanvittig, og Jürgen Klopp har en hel ellever som ville ha hevdet seg i toppen av Premier League på sidelinjen.

Skadesituasjonen var allerede ille i helgen, da Alisson Becker, Diogo Jota og Curtis Jones ble skadet, men det har vist seg at også Darwin Nunez og Mohamed Salah sine kjenninger med skade var ille nok til at de ikke blir risikert til kampen mot Luton Town.

Heldigvis har Jürgen Klopp brukt hele troppen denne sesongen, så de 11 han har valgt ser likevel ut som et slagkraftig lag, og forhåpentligvis får manageren sitt store ønske oppfylt om et feststemt Anfield i ryggen, for nå trenger laget all den støtte de kan få!

Posisjonen der Jürgen Klopp faktisk hadde noen valgalternativer, var på midtstopperplass og venstreback. Conor Bradley fortsetter på høyrebacken, og Virgil van Dijk i midtforsvaret, der han får med seg Jarell Quansah og ikke Ibrahima Konaté. Kanskje spares franskmannen til søndag for å ikke pådra seg noen nye skader der. På venstrebacken er det Joe Gomez som får sjansen igjen, etter at han var strålende der som vikar tidligere i vinter. Andy Robertson er nylig tilbake fra skade, og Kostas Tsimikas har så langt ikke startet etter sin skade, så Klopp går for spillerne med rytme.

Ryan Gravenberch hadde et godt innhopp sist og kommer inn som indreløper på en midtbane med Wataru Endo og Alexis Mac Allister, mens Harvey Elliott får sjansen litt høyere opp i banen med Luis Diaz og Cody Gakpo i angrep.

Både Robertson og Konaté sitter på benken. Det gjør ikke Darwin Nunez og Mohamed Salah, som er helt ute av troppen til dagens kamp. På benken sitter også de to spennende ungguttene Trey Nyoni (16) og Jayden Danns (18).

Lagoppstillingene

Liverpool: Kelleher, Bradley, Quansah, van Dijk, Gomez, Mac Allister, Endo, Gravenberch, Elliott, Gakpo, Diaz

Innbyttere: Adrian, Konaté, Tsimikas, Robertson, Clark, Gordon, McConnell, Danns, Nyoni

Luton Town: Kaminski, Bell, Osho, Mengi, Ogbene, Barkley, Lokonga, Doughty, Woodrow, Chong, Morris

Innbyttere: Krul, Potts, Berry, Kabore, Burke, Mpanzu, Clark, Townsend, Nelson

Liverpool - Luton spilles kl. 20.30, og vises på V Sport PL og Viaplay.