Klopp bekrefter Alisson-skade

Vet ikke hvor lenge keeperen kommer til å være ute.

Fredag kveld kom først Liverpool Echo og deretter flere andre medier med nyheten om at Alisson Becker har pådratt seg en hamstringskade, og bekreftelsen fikk vi da lørdagens lagoppstilling mot Brentford kom. Der er Caoimhin Kelleher i mål for andre ligakamp på rad, og Alisson er ikke i troppen. 

Jürgen Klopp bekrefter før kampen at Alisson måtte gi seg på den siste treningsøkten før kampen. 

– Vi vet ikke hvor alvorlig skaden er. Det dreier seg om en muskelskade. Kanskje vi får vite mer i morgen eller i overimorgen, sier Klopp til TNT Sports, som sender lørdagens tidligkamp. 

Kelleher får nå sin kamp nummer 14 denne sesongen - klart flest i én sesong så langt i Liverpool-karrieren til reservekeeperen. Hvor mange flere det nå kommer til å bli gjenstår å se, men han var nok uansett tiltenkt en startplass mot Chelsea i ligacupfinalen neste helg. 

Mot Brentford skal han få testet seg i luftrommet. Hjemmelaget er kjent for å være farlig på dødballer, der de ønsker å gjøre det så vanskelig som mulig for keeper å manøvrere seg i feltet. 

Liverpool mangler også Trent Alexander-Arnold, Joel Matip, Thiago Alcantara, Dominik Szoboszlai, Stefan Bajcetic og Ben Doak til dagens kamp, men Mohamed Salah, Joe Gomez, Conor Bradley og Ibrahima Konaté er tilbake. 

Bradley fra start og Salah på benken

Laget er klart: Bradley fra start og Salah på benken

Her er Jürgen Klopps utvalgte mot Brentford.

Klokka tikker for Thomas Franks managerkarriere

Klokka tikker for Thomas Franks managerkarriere

Thomas Frank er en av de som har blitt linket til den snart ledige managerjobben i Liverpool, men han er langt nede på listen. Og hans egen tidsfrist gjør han kanskje mindre aktuell.

Innsikt 17.feb 10:18