Bradley, Alisson og Gomez på plass

Conor Bradley, Joe Gomez og Alisson Becker er tilbake på jobb.

Conor Bradley er tilbake på AXA Training Centre for første gang etter farens bortgang forrige helg. Nord-iren har vært med familien den siste tiden, og stod over kampene mot Arsenal og Burnley. Jürgen Klopp meldte fredag at 20-åringen ville få den tiden han trengte før han returnerte til jobb, og nå er han altså tilbake. Det kan vi se av en video Liverpool FC har lagt ut på X tirsdag. 

Bradley blir god å ha i tiden fremover. På bare seks kamper fra start denne sesongen har han notert én scoring og fem målgivende pasninger. Han er nominert til månedens spiller i Premier League i januar, og ble tildelt månedens mål for fulltrefferen mot Chelsea. 

Av videoen Liverpool FC har lagt ut kan vi også se at Alisson Becker og Joe Gomez er tilbake. De stod over helgens kamp mot Burnley på grunn av sykdom, men har heldigvis blitt friske igjen før den intense perioden som er i vente. 

Vi kan også se Ryan Gravenberch og Diogo Jota i treningstøy i videoen. Gravenberch var på benken mot Burnley, men hadde en kjenning som gjorde at han ikke ble byttet inn. Jota haltet på sin side inn i garderoben, men ser ikke ut til å være plaget av noe. 

Mohamed Salah og Stefan Bajcetic dukker også opp i videoen, men ut fra bekledningen ser det ikke ut som de deltar på trening sammen med resten av laget ennå. Salah har tilbrakt de siste dagene i gymmet på treningsanlegget. 

Kanskje dukker det opp bilder fra treningsøkten senere tirsdag som kan gi oss bedre svar på hvordan det går med spillerne som er på vei tilbake fra skade. 

Med full klaff kan fem spillere komme tilbake i troppen mot Brentford

Med full klaff kan fem spillere komme tilbake i troppen mot Brentford

Skadesituasjonen er usikker i Liverpool, men denne uken kan flere spillere komme tilbake.

Alonsos Leverkusen-system: Vil det passe i Liverpool?

– Samtidig som de står så høyt, blir de ikke kontret på. De har ikke sluppet inn et eneste mål på kontring

Xabi Alonso har dominert Bundesliga med sin spennende taktikk. Spørsmålet er om det vil passe Liverpool-spillerne dersom spanjolen skulle bli Jürgen Klopps etterfølger?

Innsikt 13.feb 11:37