– Vi ser hvor god han er hver eneste dag

Trent Alexander-Arnold har latt seg imponere av vikaren.

I Trent Alexander-Arnolds skadefravær var det Conor Bradley som fikk muligheten til å vise seg frem, og snakk om å gripe sjansen. På to Premier League-kamper ble det én scoring og tre målgivende pasning. I tillegg bidro høyrebacken med to målgivende pasninger i FA-cupen mot Norwich, mens han også spilte begge semifinalene mot Fulham i ligacupen. 

En fantastisk kamprekke, som Trent har latt seg imponere av. 

– Det har vært herlig å se på. Han har virkelig fått utløp for all innsatsen han har lagt inn, sier Alexander-Arnold til liverpoolfc.com. 

– Han kom inn i laget og presterte på et strålende nivå. Vi ser hvor god han er hver eneste dag på trening, og det gjelder også resten av de unge spillerne. Det er gode tider for akademiet, og det er herlig å se. 

Liverpools visekaptein har selv gått gradene gjennom akademiet, og nå ser han Bradley gjøre det samme. 

– Det er aldri godt å vite hvor god man kan bli. Det tenkte jeg aldri på da jeg var på akademiet, og alt handler egentlig fremdeles om det samme - om å spille seg inn på laget. Alt fokuset går til det, så det blir ikke mye tid til å tenke på andre ting, sier Trent.

– Godt å være tilbake

I tillegg til Bradley har spillere som Jarell Quansah, Caoimhin Kelleher, Bobby Clark og James McConnell fra akademiet vist seg frem denne sesongen. På bildene fra Liverpools treningsfelt ser vi stadig nye unggutter som får trene med stjernene. Torsdag var blant andre Jayden Danns og Trey Nyoni med på treningen. 

– De unge spillerne vil bare lære så mye som mulig. Det at de kommer inn og finner seg så raskt til rette viser at det gjøres mye riktig på akademiet, sier Trent.

Flere har tatt til orde for at Bradleys prestasjoner er så gode at det blir umulig å benke nord-iren. I så fall måtte Alexander-Arnold bli flyttet opp på midtbanen. Mot Arsenal ble ikke det tema da Bradley stod over som følge av farens bortgang, men Jürgen Klopp kan bli nødt til å vurdere å ta grep dersom begge to er tilgjengelig samtidig. 

Trent Alexander-Arnold er tilbake etter sitt skadeavbrekk.

Trent Alexander-Arnold er tilbake etter sitt skadeavbrekk.

Trent slipper å få spørsmål om det i dette intervjuet, men scouseren har tidligere vært åpen om at han langt fra er fremmed for å spille på midtbanen, slik han blant annet gjør for England. 

For øyeblikket er han imidlertid bare glad for å være tilbake. 

– Det er alltid frustrerende å være ute. Man er misunnelig på de som spiller. Så det er godt å være tilbake og å være rundt laget igjen, og ikke minst ute på banen.

Bradley var ikke å se på torsdagens treningsbilder. Om han er klar til Burnley-kampen får vi kanskje vite når Jürgen Klopp møter pressen 14.30. 

Stortalentet kan være i ferd med å tvinge Trent opp på midtbanen

Spillerbørs og folkebørs: Stortalentet kan være i ferd med å tvinge Trent opp på midtbanen

Conor Bradley leverer på et så høyt nivå at han fortjener å spille - også når Trent Alexander-Arnold er tilbake.

Kommentar 28.jan 17:26
– Lagene hans har alltid reflektert hvem han er som person

– Lagene hans har alltid reflektert hvem han er som person

Vincent Kompany har mye respekt for Jürgen Klopp.

Nyheter Fre. 09.02. 11:30