Bradleys far ble gravlagt på tirsdag

Conor Bradleys far gikk bort i helgen, 58 år gammel.

I helgen kom de triste nyhetene om at Conor Bradleys far, Joe Bradley, hadde gått bort i en alder av 58. Han døde fredfullt i sitt eget hjem etter en tids sykdom.

Dødsfallet skjedde kun tre dager etter at sønnen hans ble den første nordirske spilleren til å score for Liverpool på 70 år, i en kamp der han også hadde to målgivende og spilte til 10 på børsen.

Liverpools stjerneskudd på høyrebacken var naturlig nok ikke med i troppen mot Arsenal i helgen, og ble sendt rett hjem til familien.

– Vi forsøkte alle å gi ham støtte med en gang, og jeg mener det beste stedet for ham å være er rundt familien sin, så vi sendte ham opp der umiddelbart. Det er veldig triste nyheter, og jeg sa til ham at han måtte ta seg så god tid som han trengte, og så se hva den neste dagen bringer, sa Klopp til Sky Sports før søndagens kamp mot Arsenal.

Begravelse på tirsdag

Belfast Telegraph har omtalt begravelsen, som var allerede tirsdag ettermiddag i County Tyrone i Nord-Irland. Joe Bradley har fulgt sønnen tett opp gjennom hele fotballkarrieren, og det ble snakket om i prestens tale. 

– Han var ikke bare stolt over deg på grunn av målet du scoret, men for den personen du er og har blitt, og var stolt av deg hver dag, sa presten Paul Fraser fra talerstolen ifølge avisen.

Vi vet fortsatt ikke om Bradley kommer til å returnere til AXA Training Centre denne uken og være aktuell for lørdagens kamp mot Burnley. Den spilles på lørdag.

Når spillere er i aksjon igjen etter noe slikt er veldig individuelt. Vi husker Alisson Becker sto over bortekampen mot Sheffield United i februar 2020 etter sin fars drukningsulykke, og var tilbake mellom stengene fire dager senere.

Jürgen Klopp vil holde sin pressekonferanse på fredag.

Den «ukjente» kandidaten til å ta over etter Klopp

Den «ukjente» kandidaten til å ta over etter Klopp

Han beskrives som sin generasjons beste portugisiske manager - og har blitt lansert av flere som en sterk kandidat til det som snart blir en ledig jobb i Liverpool FC.

Innsikt Ons. 07.02. 18:41
Ute av form - men Gravenberch har vist lovende takter

Ute av form - men Gravenberch har vist lovende takter

Ryan Gravenberch har som ventet variert i prestasjonene i sin debutsesong for Liverpool.

Nyheter Ons. 07.02. 22:08