– Folk snakket om ny høyreback i sommer, men vi visste hvem vi hadde i bakhånd

Mye handler naturlig nok om Conor Bradley etter onsdagens oppvisning mot Chelsea.

Ni kamper, fem målgivende og ett mål. Slik har Conor Bradleys sesong vært så langt, etter at han for alvorlig kom inn på laget i Trent Alexander-Arnolds skadefravær denne måneden.

Mot Chelsea ble det to målgivende og hans første scoring for klubben han har vært supporter for siden han var fire år gammel.

– Jeg har hatt Pep Lijnders i venstreøret, og i høyreøret har jeg hatt Vitor Matos. Jeg har elsket ham fra første dag, og trengte ikke noen overbevisning, sier Klopp om nord-iren på pressekonferansen etter kampen.

– Vi hadde troen på Conor Bradley

I et intervju med rettighetshaver TNT Sports var også 20-åringen tema. Bradley mistet første halvdel av sesongen med en ryggskade, men har nå vist hvorfor Liverpool hadde så stor tro på ham.

– En utrolig gutt, det er strålende. Jeg hørte det ikke, men ble fortalt at supporterne allerede sang navnet hans. Det er fantastisk. Han storspiller for øyeblikket, jobber hardt, er en god fotballspiller og har hjulpet oss så mye. Tenk tilbake til sommeren, og det var ganske mange som sa at vi trengte en annen høyreback av ulike grunner, men vi var veldig positive om Conor da, på samme måte som vi var med (Jarell) Quansah, sier han.

– Nå har han tatt veldig store steg. Med de andre guttene, og det er veldig veldig viktig på grunn av skadene vi hadde, så hadde vi ikke klarte å få de resultatene dersom disse spillerne ikke sto frem. Jeg er veldig glad for det.

– En fantastisk kveld

Manageren var veldig fornøyd med hvordan hele laget fungerte mot Chelsea.

– Vi startet kampen veldig sterkt. Vi satte dem umiddelbart under press, gjenvinningspresset var topp, og vi vant tilbake ballen i områder der de ikke ville være. Det høye presset fungerte veldig bra, og de fikk ikke bygget opp spillet slik som de ønsket.

I svaret hans om Trent Alexander-Arnold og Andy Robertson kan det kanskje ligge et hint om at de må starte på benken også mot tittelutfordrer Arsenal på søndag, på grunn av kamprytme.

– Guttene gjorde det ekstremt bra, scoret målene, og det vil ikke være en overdrivelse å si at vi kunne scoret et eller to mål til. Men så scoret de sitt mål, og det er noe du vil unngå. Vi satte inn Trent og «Robbo», og guttene trenger rytme. De er verdensklasse, men alle mennesker på jorden trenger rytme, så de kom inn. Det har ikke noe med dem å gjøre, men laget blir satt opp på en litt annen måte, og plutselig kommer de seg gjennom og scorer målet sitt, sier han.

– Men så kontrollerer vi kampen igjen, scorer enda et strålende mål. En stor kveld. For en atmosfære, for en fotballkamp, det var strålende.

Om Boehly byr 250 millioner pund for Bradley før vinduet stenger på torsdag: svar nei

Spillerbørs etter Liverpool - Chelsea 4-1Om Boehly byr 250 millioner pund for Bradley før vinduet stenger på torsdag: svar nei

Her er vår spillerbørs etter utklassingen av Chelsea, og her fikk vi behov for hele skalaen.

Kommentar 31.jan 23:13
– Det føles som en syk drøm, og er helt surrealistisk

– Det føles som en syk drøm, og er helt surrealistisk

I intervjusonen var Conor Bradley langt mer beskjeden enn han var på banen mot Chelsea.