– Det føles som en syk drøm, og er helt surrealistisk

I intervjusonen var Conor Bradley langt mer beskjeden enn han var på banen mot Chelsea.

To målgivende, sitt første mål for Liverpool, og en helt fantastisk prestasjon for Liverpool. Dette var «the Conor Bradley-show», og nå blir han nesten umulig for Jürgen Klopp å sette ut av laget, selv om Trent Alexander-Arnold er skadefri.

Manageren må kanskje bli nødt til å finne plass til scouseren i en annen posisjon i laget. Bradley ble intervjuet av Viaplay etter kampen, der det ene spørsmålet var nettopp Alexander-Arnold.

– Det er opp til manageren. Jeg har kommet inn og har bare prøvd å gi alt jeg har for laget. Jeg er åpenbart ikke Trent Alexander-Arnold og tilbyr andre ting, så jeg vil bare gi alt det jeg har, sier han.

– Jeg er veldig fornøyd. Det var en vanskelig kamp mot Chelsea, og vi visste allerede før kampen at det ville bli tøft, men jeg føler at hele laget spilte veldig bra så jeg er bare glad for at vi tok alle tre poengene.

Oppdaget tidlig

Offisielt har ikke nord-iren vært Liverpool-spiller lenger enn siden i september 2019, men han har vært på klubbens radar mye lenger enn det.

– Jeg har kommet hit siden jeg var 11-12 år gammel på prøvespill, og da jeg var 14 år gammel sa klubben at de ville signere meg. Jeg flyttet hit som 16-åring, og har spilt for U18 og U21-laget, før jeg gikk til lån hos Bolton Wanderers i fjor der jeg også gjorde det greit, sier han.

– Nå er jeg her, og det har gått veldig bra.

– Helt surrealistisk

Bradley har nå spilt ni førstelagskamper for klubben denne sesongen, og blir bare bedre og bedre. Med sin første scoring kaller han det en «syk drøm».

– Jeg har vært Liverpool-supporter siden jeg var fire-fem år gammel, så det er ganske surrealistisk i kveld.

– Det føles som en syk drøm og er helt surrealistisk for meg. Jeg er bare veldig stolt og håper at jeg gjør familien min stolt, så jeg er bare veldig glad.

Han fikk også spørsmål om Klopp som gir seg etter sesongen.

– Jeg ble litt sjokkert da han først sa det. Jeg tror ikke noen forventet det. Vi har bare samlet gruppen, og vi vil gjøre alt det vil kan for å vinne så mange troféer som mulig denne sesongen og gi ham den avskjeden han fortjener, sier Bradley.

Om Boehly byr 250 millioner pund for Bradley før vinduet stenger på torsdag: svar nei

Spillerbørs etter Liverpool - Chelsea 4-1Om Boehly byr 250 millioner pund for Bradley før vinduet stenger på torsdag: svar nei

Her er vår spillerbørs etter utklassingen av Chelsea, og her fikk vi behov for hele skalaen.

Kommentar 31.jan 23:13
Glem Bellingham, Lavia og Caicedo, la oss sende et takkekort til Dungannon Swifts i Nord-Irland

Kampkommentar Liverpool - Chelsea: Glem Bellingham, Lavia og Caicedo, la oss sende et takkekort til Dungannon Swifts i Nord-Irland

Jeg tror vi var vitne til startskuddet på en stor (Liverpool)karriere, tilsvarende det vi så med Trent i 2016, og det kan være verdt så mye mer.

Kommentar 31.jan 23:34