– Tre målgivende fra oss to er ganske bra, vil jeg si!

James McConnell og Conor Bradley var storfornøyde etter å ha vært i sentrum i Liverpools seier over Norwich.

Jürgen Klopp stilte med et ungt mannskap i det som var en spesiell anledning på Anfield søndag ettermiddag. 

Jarell Quansah (var 20), Conor Bradley (20) og James McConnell (19) fikk muligheten fra start, og spesielt de to sistnevnte var sentrale i at laget fosset over Norwich. 

McConnell leverte den målgivende pasningen til Curtis Jones ledermål, mens Bradley assisterte Darwin Nunez 2-1 mål og Ryan Gravenberchs 5-2-mål med en nydelig volley. 

Det var to tilfredse unggutter som snakket med Liverpools hjemmeside etter kampen. 

Klopp stoler på de unge

– Det er øyeblikk som dette man legger inn alt det harde arbeidet for. Vi er bare takknemlige for muligheten, og jeg prøvde bare å gjøre det beste ut av den, innledet McConnell i intervjuet etter sin første kamp fra start i rødt. 

Han hadde ikke regnet med å få muligheten, men visste at det ikke var utenkelig med Klopp som manager. 

– Det er noe man drømmer om, men ikke noe man tenker kommer til å skje. Man tenker at kanskje kan jeg også få muligheten grunnet historien han har med å gi unggutter en sjanse, som vi har sett med Conor (Bradley) og Jarell (Quansah), Stefan (Bajcetic) forrige år også. 

– Man vet alltid at man kommer til å få muligheten hvis man arbeidet hardt, og da må man prøve å ta den. 

Og McConnell tok virkelig muligheten, og leverte en mer enn godkjent forestilling før han måtte av med krampe etter 79 minutter. 

KUNNE JUBLE: Jones feirer scoring med McConnell.

KUNNE JUBLE: Jones feirer scoring med McConnell.

Assisten roet nervene

19-åringen McConnell tror det var viktig at den målgivende pasningen kom tidlig i kampen, ettersom det ga selvtilliten han trengte. 

– Jeg så løpet til Jones og prøvde å finne ham med venstrefoten. Jeg var glad for at den kom så tidlig i kampen, for det roet meg ned før resten av kampen. 

– Tre målgivende fra oss to er ganske bra, vil jeg si! Conor spilte veldig bra, og det er moro å spille sammen med gutter jeg har gått gradene med i akademiet. Det var en spesiell dag. 

Midtbanespilleren sier at Klopp ikke gir mye informasjonen til de unge spillerne før slike muligheter, og at det er betryggende. 

– Han gir ikke for mye informasjon, og det er den beste måten å gjøre det på. Han vet at du er klar dersom han lar deg spille, og da behandler han deg som alle andre spillere. Det gir selvtillit. 

Bradley tok sjansen

Med Andy Robertson og Trent Alexander-Arnold tilbake fra skade og Kostas Tsimikas rett rundt hjørnet blir det nok færre muligheter på Bradley fremover. Nord-iren har virkelig tatt muligheten, og leverte en strålende kamp mot Norwich. 

– Det James (McConnell) sa stemmer - det handler om hardt arbeid. Hvis man arbeider hardt på trening hver dag så får man muligheten, og heldigvis fikk han muligheten i dag og leverte en nydelig assist - jeg er glad på hans vegne. 

– Dette er drømmen min, så å få være på Anfield og spille fotball gjør at jeg bobler av glede. 

Selv om spillerne som returnerer kan bety mindre spilletid for Bradley, er han tydelig på at det kommer til å hjelpe laget med å oppnå målene sine. 

– Nå er fire, fem spillere på vei tilbake. Vi er på vei ut av den verste perioden nå, og å ha de spillerne tilbake kommer til å hjelpe oss å forhåpentligvis vinne alt vi kan.

– Vi må bare fortsette i samme sporet, og nå er det en ny stor kamp mot Chelsea i vente, som vi ser frem til. Det er en stor uke - først tar vi Chelsea, så fokuserer vi på Arsenal. 

Trakk frem akademispillerne etter målshowet på Anfield

Trakk frem akademispillerne etter målshowet på Anfield

Fire av fem målgivende pasninger mot Norwich kom fra spillere med bakgrunn fra akademiet.

– Det mest sjokkerende jeg har opplevd som Liverpool-supporter

– Det mest sjokkerende jeg har opplevd som Liverpool-supporter

Jürgen Klopps kommende avgang har sjokkert fotballverden, og reaksjonene har ikke latt vente på seg på sosiale medier.