Den unge midtbanespilleren har signert en ny kontrakt

James McConnell har vært del av Liverpools førstelagstropp denne sesongen.

Liverpool FC melder at James McConnell har signert en ny langtidskontrakt med klubben.

19-åringen kom til Liverpool fra Sunderland som U15-spiller, og debuterte for førstelaget i oktober da han kom inn i kampen mot Toulouse på Anfield. Til nå har han tre førstelagskamper, etter innhopp mot Brentford i Premier League og Union Saint-Gilloise etter debuten.

Han har vært i kamptroppen til førstelaget 15 ganger denne sesongen.

Vi vet foreløpig ikke hvor mange år McConnell har signert for.

– Forventet ikke dette

McConnell signerte sin første proffkontrakt med Liverpool i september 2021, og har nå fått en lengre avtale på bedre betingelser.

– Jeg forventet ærlig talt ikke dette. Jeg har fått oppleve noen store øyeblikk, stunder som jeg drømte om som ung gutt. Det har vært en utrolig tid, sa han i et intervju i slutten av november.

McConnell er en midtbanespiller kun de som følger akademiet tett hadde hørt mye om før denne sesongen.

– Jeg ser fortsatt på meg selv som en mer offensiv spiller, men jeg har lært mye av å trene i en dypere rolle. Dominik Szoboszlai, Curtis Jones), Harvey Elliott, alle spillerne har gitt meg god støtte og hjelp. Det er bra å være allsidig og gi manageren ulike alternativer. Jeg føler at mine styrker er å håndtere ballen, flytte på den og skape rom, samtidig som jeg stadig utvikler meg som en balanserende spiller, sa han om seg selv.

Håp om at det ikke er en alvorlig skade

Håp om at det ikke er en alvorlig skade

Liverpool FC venter fortsatt på resultat etter at Mohamed Salah har vært på skann.

– Har ingen hast med å få på plass en ny sekser

– Har ingen hast med å få på plass en ny sekser

Liverpool har et meget stille januarvindu, og det kommer neppe til å endre seg i tiden fremover, ifølge James Pearce.