– Det mest sjokkerende jeg har opplevd som Liverpool-supporter

Jürgen Klopps kommende avgang har sjokkert fotballverden, og reaksjonene har ikke latt vente på seg på sosiale medier.

Fredag formiddag kom Liverpool FC og Jürgen Klopp med en nyhet som traff som et bombenedslag. Tyskeren gir seg i klubben ved endt sesong. Reaksjonene lot ikke vente på seg, og beklager på forhånd – her brukes det mange sterke ord.

Nyheten har sjokkert alle. Henry Jackson på Twitter skriver at det er det mest sjokkerende han har opplevd som Liverpool-supporter, og alle som ikke opplevde Bill Shanklys oppsigelse er nok enig i det.

Dette kan altså minne litt om sjokket da Bill Shankly ga seg, tilsynelatende ut av det blå, i juli 1974. Da dro en reporter ut på gata og fanget reaksjonene der, som kan minne om hvordan det nå reageres på sosiale medier.

Jürgen Klopp skal være usikker på om han vil fortsette som manager igjen, men kan i hvert fall love Liverpools supportere at han ikke vil trene et annet lag i England.

Dan Austin har opplevd litt av hvert i livet sitt, men dette tar likevel kaka.

Jamie Carragher trodde som alle oss andre, at denne nyheten var noen år unna.

YouTuber Chloe Bloxam er sønderknust, og andre begynner å skjønne hvordan resten av landet følte det da dronningen døde.

Roopa Vyas håper Klopp kan gi seg på toppen.

La oss håpe moren til Laura tar feil.

Liverpool må se mot sin etterfølger, og mange håper nok Xabi Alonso, som har imponert i Bayer Leverkusen, er på vei inn.

Alonso har vært linket til alle sine gamle klubber – Bayern München, Real Madrid og Liverpool. De fleste har antatt at han skal til Real Madrid når han en dag gir seg i Leverkusen, men nå begynner noen Madrid-supportere å bli bekymret.

Liverpools tidligere daglige leder, Peter Moore, virker like sjokkert som alle andre.

La oss håpe denne personen får rett: